Ako Zmeniť Firmvér Na IPhone

Obsah:

Ako Zmeniť Firmvér Na IPhone
Ako Zmeniť Firmvér Na IPhone

Video: Ako Zmeniť Firmvér Na IPhone

Video: Ako Zmeniť Firmvér Na IPhone
Video: Любые иконки, темы и кастомизация в iOS 14 - как сделать и зачем 2024, Apríl
Anonim

Apple sa vždy snaží udržiavať svoje telefóny čo najdlhšie, pričom vydáva nové opravy a aktualizácie niekoľkokrát za sezónu. A raz ročne spoločnosť vydáva novú verziu iOS.

Ako zmeniť firmvér na iPhone
Ako zmeniť firmvér na iPhone

Inštrukcie

Krok 1

Ak chcete aktualizovať firmvér svojho Apple iPhone, stiahnite si distribúciu ipsw operačného systému iOS, ktorý potrebujete. Odkazy na všetky existujúce firmvéry sú zverejnené tu:

www.apple-iphone.ru/forum/viewtopic.php?f=10&t=5135.

Krok 2

Upozorňujeme, že každý firmvér je navrhnutý pre konkrétny model zariadenia - inými slovami, iPhone 2G, 3G, 3G a 4 majú rôzne súbory ipsw pre rovnaký firmvér. Stiahnite si distribučnú súpravu iba pre svoje zariadenie.

Krok 3

Po stiahnutí distribúcie operačného systému spustite na počítači iTunes a pripojte telefón pomocou kábla USB. Ak v počítači nie je nainštalovaný program iTunes, môžete si ho zadarmo stiahnuť z oficiálnej webovej stránky spoločnosti Apple

Krok 4

Apple iPhone sa bude synchronizovať s knižnicou iTunes. Po dokončení synchronizácie prejdite v Apple iTunes na kartu Súhrn. Podržte stlačený kláves Shift na klávesnici a súčasne kliknite na tlačidlo „Obnoviť“v iTunes. Pred vami sa otvorí prieskumník. Nájdite priečinok, v ktorom je uložený súbor s firmvérom, otvorte tento priečinok a dvakrát kliknite na súbor ipsw.

Krok 5

Potom sa na obrazovke objaví proces extrakcie a načítania (obnovenia) softvéru vo forme plniaceho riadku. Neodpájajte svoj iPhone od počítača a s telefónom nepodnikajte nijaké kroky, kým vás Apple iTunes neoznámi, že iPhone bol úspešne obnovený.

Odporúča: