Ako Urobiť ID Volajúceho

Obsah:

Ako Urobiť ID Volajúceho
Ako Urobiť ID Volajúceho

Video: Ako Urobiť ID Volajúceho

Video: Ako Urobiť ID Volajúceho
Video: JAK MÍT DVA ÚČTY V BRAWL STARS!!! cz SUPERCELL ID tutorial 2024, Smieť
Anonim

Funkcia automatickej identifikácie čísla vám umožňuje identifikovať účastníka, ktorý vám volá, a jeho meno, ak ste ich predtým zadali do pamäte vášho komunikačného zariadenia.

Ako urobiť ID volajúceho
Ako urobiť ID volajúceho

Je to nevyhnutné

telefón s funkciou identifikácie

Inštrukcie

Krok 1

Zakúpte si telefón, ktorý podporuje funkciu automatickej identifikácie čísla. Pripojte ho k telefónnej zásuvke v stene a ak je to potrebné, pripojte k zdroju napájania (môže sa líšiť v závislosti od modelu telefónu). Upozorňujeme, že táto funkcia už môže byť aktívna v čase zakúpenia, ako napríklad v mnohých modeloch Panasonic.

Krok 2

Čakaním na prichádzajúci hovor na váš pevný telefón skontrolujte, či funguje automatická identifikácia čísla. Ak je identifikované číslo volajúceho, potom bola funkcia predvolene aktivovaná. Upozorňujeme, že to všetko môže závisieť od telefónnej ústredne, ktorá vám slúži.

Krok 3

Ak tiež prestanete používať túto funkciu jednoduchým deaktivovaním v ponuke telefónu, automaticky sa neodpojí od zoznamu služieb poskytovaných telefónnou spoločnosťou, takže ich budete musieť kontaktovať s písomným vyhlásením, aby ste prestali poskytovať funkcia automatického ID volajúceho.

Krok 4

Ak sa funkcia automatického identifikácie čísla na vašom pevnom telefóne nezapla automaticky, vyplňte žiadosť o pripojenie k službe v kancelárii vašej telefónnej spoločnosti. Budete potrebovať pas s povolením na pobyt na adrese, na ktorej je zaregistrované toto telefónne číslo pevnej linky, alebo akákoľvek iná osoba, ktorá má právo vykonávať zmeny tohto druhu v zozname poskytovaných služieb.

Krok 5

Ak chcete pre svoj mobilný telefón povoliť automatické ID volajúceho, aktivujte túto funkciu v sekcii nastavení hovorov. ID volajúceho je zvyčajne už povolené pre predplatiteľov všetkých mobilných operátorov. Ak bolo predtým deaktivované, môžete ho aktivovať kontaktovaním technickej podpory.

Odporúča: