Ako Nastaviť Internet V Sieti SmartS Na Samsungu

Obsah:

Ako Nastaviť Internet V Sieti SmartS Na Samsungu
Ako Nastaviť Internet V Sieti SmartS Na Samsungu

Video: Ako Nastaviť Internet V Sieti SmartS Na Samsungu

Video: Ako Nastaviť Internet V Sieti SmartS Na Samsungu
Video: Как настроить мобильный интернет на Samsung! Просто и легко настраиваем интернет! 2024, Apríl
Anonim

V mobilných telefónoch Samsung sa internet konfiguruje zadávaním informácií do profilov pripojenia. Môžete buď sami zmeniť požadované nastavenia, alebo si ich objednať u operátora.

Ako nastaviť internet v sieti SmartS na Samsungu
Ako nastaviť internet v sieti SmartS na Samsungu

Inštrukcie

Krok 1

Uistite sa, že je pre vaše číslo aktivovaná služba GPRS-Internet. Ak to chcete urobiť, vytočte požiadavku tak, že vytočíte * 109 #. Spravidla je zvyčajne pripojený pri registrácii predplatiteľa. Ak neviete, ako používať systém požiadaviek na USSD, obráťte sa pri registrácii na SIM kartu na pracovníkov technickej podpory telefonicky na číslo 111 alebo na iné číslo uvedené v dokumentoch. Počet sa môže líšiť v závislosti od regiónu. Môžete tiež požiadať operátora o zaslanie automatických nastavení internetu na vaše číslo.

Krok 2

V ponuke telefónu Samsung prejdite do nastavení profilu internetového pripojenia. Uvidíte niekoľko pozícií, niektoré z nich už môžu mať nastavenie internetu od iných operátorov. V závislosti od modelu zariadenia je možné k nastaveniam pristupovať z ponuky vlastností pripojenia telefónu. Vyberte profil pripojenia, ktorý nie je obsadený nastaveniami, a pomenujte ho „SMARTS Internet“. V prístupovom bode zadajte hodnotu internet.smarts.ru, nechajte polia na prihlásenie a heslo prázdne.

Krok 3

Kliknutím na svoj profil ho zvýraznite, otvorte kontextové menu a v prípade potreby ho nastavte ako predvolené pripojenie. Reštartujte mobilný telefón, aby sa prejavili nastavenia internetu.

Krok 4

Môžete tiež použiť alternatívny spôsob, ako získať internetové nastavenia operátora SMARTS, napríklad keď pošlete SMS na číslo 123, dostanete automatickú odpoveď na vašu správu obsahujúcu nastavenia WAP, GPRS a MMS. Vyberte medzi nimi nastavenie GPRS a použite ho ako profil pre predvolené pripojenie pri použití hesla 0000.

Krok 5

Upozorňujeme, že prístup na internet je k dispozícii aj cez WAP, nemali by ste to však robiť, ak sa môžete pripojiť pomocou internetového profilu.

Odporúča: