Ako Vytvoriť účet IPhone

Obsah:

Ako Vytvoriť účet IPhone
Ako Vytvoriť účet IPhone

Video: Ako Vytvoriť účet IPhone

Video: Ako Vytvoriť účet IPhone
Video: Jak na iZařízení : Vytvoření Apple ID 2024, Marec
Anonim

Technológia Apple je jedným z najspoľahlivejších a najpohodlnejších mobilných zariadení na trhu. Nepochybne z hľadiska pomeru ceny a kvality sú to najatraktívnejšie telefóny práve iPhone. Intuitívne rozhranie, množstvo užitočného softvéru a ďalšie funkcie uľahčujú používanie iPhone aj pre deti. Ak však chcete získať prístup k jedinečným službám spoločnosti Apple, musíte si na svojom iPhone vytvoriť účet.

Registrácia v službách Apple - schopnosť urobiť z vášho iPhone centrum zábavy
Registrácia v službách Apple - schopnosť urobiť z vášho iPhone centrum zábavy

Inštrukcie

Krok 1

Prvým krokom, ako si naplno vychutnať svoj iPhone, je inštalácia špeciálneho programu iTunes do osobného počítača. Bez tohto programu nebudete môcť do telefónu sťahovať hudbu, aplikácie a video súbory. Môžete si ho stiahnuť priamo z oficiálnych webových stránok spoločnosti www.apple.com. Program sa inštaluje automaticky, stačí zadať región bydliska

Krok 2

Ďalším krokom je synchronizácia vášho iPhone s iTunes. Tento program je jedným z najlepších multimediálnych prehrávačov na svete. Navyše, iTunes vám umožňujú nakupovať rôzne druhy hudby, aplikácií, videí a hier jediným kliknutím. Ak chcete spustiť synchronizáciu, musíte pripojiť svoj iPhone k osobnému počítaču (s už nainštalovanou aplikáciou iTunes). Potom program automaticky zistí vaše zariadenie (ak sa tak nestane, musíte kontaktovať službu podpory). Synchronizácia sa uskutoční, iba ak bude detekovaná úspešne (inými slovami, ak váš iPhone nemá žiadne chyby).

Krok 3

Keď nastavíte svoj iPhone na hudbu a videá, musíte si ich kúpiť alebo použiť bezplatné aktualizácie z iTunes Store. Ak si chcete vytvoriť účet Apple, musíte v iPhone kliknúť na ikonu „Nastavenia“a potom zvoliť sekciu „Obchod“. Potom aktivujte položku „Vytvoriť nový účet“. V ňom vypĺňame prázdne stĺpce dôvernými informáciami, ktoré poznáte iba vy (nachádza sa vo vnútri poľa od iPhone). Potom musíte vykonať tieto zmeny a uložiť nastavenia synchronizáciou s iTunes. Teraz môžete využívať pohodlné služby spoločnosti Apple, registrácia iPhone je dokončená.

Odporúča: