Ako Vytvoriť Vyzváňací Tón Pre IPhone V Roku

Obsah:

Ako Vytvoriť Vyzváňací Tón Pre IPhone V Roku
Ako Vytvoriť Vyzváňací Tón Pre IPhone V Roku

Video: Ako Vytvoriť Vyzváňací Tón Pre IPhone V Roku

Video: Ako Vytvoriť Vyzváňací Tón Pre IPhone V Roku
Video: Скрытые функции iPhone: 10 ЛАЙФХАКОВ АЙФОНА для маркетолога 2024, Apríl
Anonim

Na rozdiel od väčšiny ostatných telefónov, aby ste mohli hudobnú pieseň použiť ako vyzváňací tón na iPhone, musíte si z nej najskôr vytvoriť vyzváňací tón vo formáte m4r. Pozrime sa na jeden z jednoduchých spôsobov, ako vytvoriť vyzváňací tón pre iPhone.

Ako vytvoriť vyzváňací tón pre iPhone
Ako vytvoriť vyzváňací tón pre iPhone

Inštrukcie

Krok 1

Obmedzenie na 30 sekúnd (doba zvonenia nemôže byť dlhšia) neumožňuje použitie mediálneho konvertora, preto by ste mali používať nástroj, ktorý umožňuje nielen prevádzať hudobné súbory, ale umožňuje tiež rezať fragmenty súborov požadovaná dĺžka od nich. Aby sme do iPhonu alebo počítača neinštalovali nepotrebné programy, obrátime sa na službu online na vytváranie tónov zvonenia.

Krok 2

Choď na adresu www.audiko.net a kliknite na tlačidlo Nahrať. Vyberte hudobný súbor v počítači a automaticky sa nahrá na web. Počkajte, kým sa sťahovanie neskončí, a potom vyberte fragment skladby, z ktorej sa vytvorí vyzváňací tón. Fade efekt môžete aktivovať začiarknutím políčok na začiatku a na konci sekcie. V takom prípade bude melódia začínať a končiť plynulo s postupným zvyšovaním a znižovaním hlasitosti. Keď nájdete požadovaný priechod, kliknite na tlačidlo Vytvoriť zvonenie a potom kliknite na tlačidlo Stiahnuť a stiahnite si hotové zvonenie do svojho počítača

Krok 3

Teraz pripojte svoj iPhone k počítaču pomocou kábla USB a spustite iTunes. Presuňte vyzváňací tón do okna iTunes. Ak máte nastavenú automatickú synchronizáciu, vyzváňací tón sa okamžite pridá do iPhone. Ak nie, otvorte v ponuke vľavo sekciu Vyzváňacie tóny, vyberte pridaný vyzváňací tón a presuňte ho do sekcie Iphone v rovnakej ponuke. Prebehne synchronizácia, po ktorej je možné vyzváňací tón použiť.

Odporúča: