Ako Nainštalovať Vyzváňací Tón Na IPhone

Obsah:

Ako Nainštalovať Vyzváňací Tón Na IPhone
Ako Nainštalovať Vyzváňací Tón Na IPhone

Video: Ako Nainštalovať Vyzváňací Tón Na IPhone

Video: Ako Nainštalovať Vyzváňací Tón Na IPhone
Video: Любые иконки, темы и кастомизация в iOS 14 - как сделать и зачем 2024, Apríl
Anonim

Ak ste majiteľom „jablkového“telefónu a nudia vás jednotvárne štandardné hovory, môžete si na svojom iPhone nastaviť melódiu, ktorá vás poteší oveľa viac

ako nainštalovať melódiu na
ako nainštalovať melódiu na

Inštrukcie

Krok 1

Ak si chcete do zariadenia iPhone nainštalovať vyzváňací tón, stiahnite si do počítača program na úpravu a vytváranie vyzváňacích tónov iRinger. Spustite ho a importujte požadovaný súbor skladby. Hudbu musíte nájsť v počítači prostredníctvom prieskumníka, ktorý sa otvorí po kliknutí na tlačidlo „importovať“v programe.

Krok 2

Program iRinger prevedie formát súboru z mp3 na podporovaný zvukmi iPhone m4r. Keď uvidíte, že prevádzka konverzie je dokončená, stlačte tlačidlo „exportovať“a potom „ísť“. Potom môže byť vyzváňací tón pomenovaný podľa názvu, pod ktorým ho môžete pri inštalácii vyzváňacieho tónu na svoj iPhone ľahko nájsť. Kliknite na tlačidlo uložiť.

Krok 3

Ak sa na obrazovke iRinger zobrazí „úspech“, znamená to, že váš vyzváňací tón je pripravený na použitie.

Krok 4

Spustite iTunes pre iPhone. Ak tento program vo svojom osobnom počítači nemáte, nezabudnite si ho nainštalovať. Pomôže vám to nielen nainštalovať si vlastnú melódiu na váš iPhone, ale aj vymeniť ďalšie súbory medzi telefónom a počítačom.

Krok 5

Prejdite do časti Zvuky programu a pridajte súbor skladby do svojej knižnice iTunes. V sekcii synchronizácie začiarknite políčko „Synchronizovať zvuky“a synchronizujte svoj iPhone s počítačom. Vaša obľúbená skladba sa zobrazí v pamäti telefónu.

Krok 6

Ak chcete nainštalovať melódiu na iPhone, prejdite do nastavení, v ponuke „zvuky“vyberte časť „vyzváňacie tóny“a začiarknite políčko vedľa svojej obľúbenej skladby. Po týchto jednoduchých manipuláciách sa stane volanie vášho iPhone.

Odporúča: