Ako Nájsť Váš IPhone

Obsah:

Ako Nájsť Váš IPhone
Ako Nájsť Váš IPhone

Video: Ako Nájsť Váš IPhone

Video: Ako Nájsť Váš IPhone
Video: Скрытые функции iPhone: 10 ЛАЙФХАКОВ АЙФОНА для маркетолога 2024, Apríl
Anonim

Bohužiaľ niekedy stratíme veci, ktoré potrebujeme. A iPhone sa bezpochyby časom stane vecou nielen nevyhnutnou, ale bez ktorej je absolútne nemožné sa zaobísť. Ak však používate MobileMe, môžete použiť Find My iPhone. Táto funkcia je k dispozícii zadarmo aj vo všetkých telefónoch iPhone so systémom iOS 4.2.

Ak ste stratili iPhone, môžete túto funkciu použiť
Ak ste stratili iPhone, môžete túto funkciu použiť

Je to nevyhnutné

IPhone s iOS 4.2 alebo novším alebo s aplikáciou MobileMe

Inštrukcie

Krok 1

Ak chcete nastaviť funkciu „Nájsť iPhone“, prejdite na „Nastavenia“a potom na „Pošta, kontakty, kalendáre“. Kliknite na „Pridať účet“a z ponuky, ktorá sa otvorí, vyberte MobileMe. Ak máte Apple ID a heslo, zadajte ich, ak nie, kliknite na Vytvoriť bezplatné Apple ID a postupujte podľa jednoduchých pokynov na obrazovke. Teraz musíte overiť svoj účet. Skontrolujte, či sa v doručenej pošte nenachádza list od spoločnosti Apple. Kliknite na odkaz uvedený v e-maile a prihláste sa pomocou svojho Apple ID. Na obrazovke MobileMe zapnite funkciu Nájsť môj iPhone. Okamžite sa zobrazí správa, v ktorej môžete kliknúť na „Povoliť“alebo „Zrušiť“. Kliknite na „Povoliť“.

Krok 2

Po nastavení funkcie Nájsť môj iPhone môžete ľahko nájsť svoj iPhone, ak sa stratí. Najskôr budete môcť nájsť svoj iPhone. Ak to chcete urobiť, jednoducho zadajte webovú stránku. www.me.com alebo opísanou metódou aktivujete funkciu „Nájsť iPhone“na inom zariadení (iPhone, iPad alebo iPod touch). Uvidíte mapu znázorňujúcu umiestnenie vášho iPhone

Krok 3

Ale to nie je všetko. Ak sa prstom dotknete ikony označujúcej polohu vášho iPhone na mape, otvorí sa pred vami obrazovka, kde môžete zvoliť svoje ďalšie akcie. Kliknutím na tlačidlo „Odoslať správu“zobrazíte správu na obrazovke vášho iPhone. Ak si po prezretí mapy uvedomíte, že iPhone je vedľa vás, môžete kliknúť na tlačidlo „Pípnuť“. Váš iPhone prehrá dlhé a hlasné pípnutie, aj keď ste ho predtým prepli do tichého režimu.

Krok 4

Môžete tiež použiť službu „Vzdialené nastavenie hesla“. Po kliknutí na tlačidlo s príslušným menom sa zobrazí výzva na zadanie štvormiestneho kódu. Týmto spôsobom na diaľku nastavíte heslo na ochranu údajov v telefóne. V najhoršom scenári, keď si myslíte, že svoj iPhone nebudete môcť získať späť, môžete kliknúť na „Vzdialené vymazanie“a všetky vaše osobné údaje budú vymazané.

Odporúča: