Ako Vypnúť "živý Zostatok" Servisného Megafónu

Obsah:

Ako Vypnúť "živý Zostatok" Servisného Megafónu
Ako Vypnúť "živý Zostatok" Servisného Megafónu

Video: Ako Vypnúť "živý Zostatok" Servisného Megafónu

Video: Ako Vypnúť
Video: Takto môžeš natvrdo vypnúť aktualizácie v systéme Windows 10 2024, Apríl
Anonim

Nie je žiadnym tajomstvom, že mobilní operátori často ponúkajú svojim predplatiteľom využívať túto novú službu zadarmo a po krátkom čase začnú účtovať poplatok za predplatné. Výnimkou nie je ani služba Live Balance od spoločnosti MegaFon. Služba je poskytovaná bezplatne na dva týždne a potom ju mnohí zvyknú vypínať. Pozrime sa, ako na to.

Služby
Služby

Inštrukcie

Krok 1

Službu Live Balance môžete deaktivovať, rovnako ako mnoho iných služieb v MegaFon, prostredníctvom samoobslužného systému Service-Guide na oficiálnej webovej stránke MegaFon na adrese www.megafon.ru. Na prihlásenie potrebujete heslo, ktoré je možné získať pomocou príkazu služba. Vytočte * 105 * 00 # zo svojho mobilného telefónu a stlačte kláves Volať. Za účelom prístupu do Sprievodcu servisom vám bude zaslaná SMS s heslom

Krok 2

Ak nie ste zvyknutí spravovať služby cez internet, jednoducho vytočte * 134 * 2 # na svojom mobilnom telefóne a stlačte kláves Volať. Služba bude okamžite deaktivovaná.

Krok 3

Službu „live balance“môžete tiež deaktivovať tak, že zavoláte na číslo 0500 a získate predplatiteľskú službu MegaFon. V takom prípade buďte pripravení poskytnúť operátorovi svoje údaje z pasu.

Odporúča: