Ako Skontrolovať Zostatok Megafonu Na Tablete

Obsah:

Ako Skontrolovať Zostatok Megafonu Na Tablete
Ako Skontrolovať Zostatok Megafonu Na Tablete

Video: Ako Skontrolovať Zostatok Megafonu Na Tablete

Video: Ako Skontrolovať Zostatok Megafonu Na Tablete
Video: Мегафон. Как быстро дозвониться до живого оператора специалиста сотовой компании по телефону 0500 2024, Apríl
Anonim

Majitelia moderných tabletov majú prístup na internet nielen prostredníctvom bezdrôtovej siete wi-fi, ale používajú aj mobilný internet. Ak takmer každý ľahko zistí zostatok na mobilnom telefóne, potom nie každý vie, ako skontrolovať účet na tablete Megafon.

Ako skontrolovať zostatok Megafonu na tablete
Ako skontrolovať zostatok Megafonu na tablete

Ako zistiť zostatok na tablete Megafon

Ak chcete skontrolovať zostatok na tablete Megafon, musíte zapnúť mobilný internet. Bez prístupu do siete Megafon je nemožné zistiť informácie o dlhu.

Ak chcete zistiť, koľko peňazí na účte zostáva, musíte prejsť na web prevádzkovateľa megafon.ru. Spravidla sú informácie o telefónnom čísle a stave účtu okamžite zobrazené v hornej časti portálu.

Ak sa tieto údaje nezobrazia, musíte ísť do svojho osobného účtu.

Ak chcete zadať svoj osobný účet, musíte zadať svoje telefónne číslo v špeciálnom okne na webovej stránke a heslo. Ak chcete získať heslo, musíte zadať žiadosť, ktorá sa vo vašom tablete zobrazí v správe.

Vo svojom osobnom účte Megafon môžete zistiť nielen zostatok, ale je možné spravovať aj rôzne služby poskytované operátorom.

Web operátora Megafon a svoj osobný účet môžete používať, aj keď na ňom nie sú žiadne finančné prostriedky, pretože prevádzka z portálu megafon.ru nie je spoplatnená.

Čo robiť, ak nebolo možné skontrolovať účet na tablete pomocou internetového megafónu

Na mobilnom telefóne je možné zostatok Megafonu nájsť nasledujúcimi spôsobmi:

- zavolajte na bezplatné číslo informačnej služby 0501;

- vytočte príkaz * 100 # a zavolajte;

- poslať prázdnu požiadavku na číslo

Na niektorých tabletoch môžete používať tie isté nástroje.

Zostatok na internete Megafon môžete tiež kedykoľvek ovládať, ak si do tabletu nainštalujete bezplatný program Balance widget. Po stiahnutí a nainštalovaní widgetu musíte zadať svoje užívateľské meno a heslo zo svojho osobného účtu, potom sa aktualizovaný zostatok zobrazí na obrazovke zariadenia.

Pripojením špeciálnej služby „Zostatok blízkych“môžete tiež skontrolovať svoj internetový účet Megafon na tablete z mobilného telefónu.

Službu je možné pripojiť iba zo SIM karty, ktorú používate v tablete. Ak chcete pridať číslo, z ktorého bude možné zistiť zostatok, musíte poslať SMS na číslo 000006 s textom obsahujúcim plus a telefónne čísla.

Ak máte ťažkosti s kontrolou zostatku na tablete Megafon, môžete sa so svojím cestovným pasom kedykoľvek obrátiť na špecialistu v stredisku služieb zákazníkom. Tam si určite pripojíte potrebné služby a naučíte sa, ako ich používať.

Odporúča: