Ako Aktualizovať Firmvér Pomocou Telefónu

Obsah:

Ako Aktualizovať Firmvér Pomocou Telefónu
Ako Aktualizovať Firmvér Pomocou Telefónu

Video: Ako Aktualizovať Firmvér Pomocou Telefónu

Video: Ako Aktualizovať Firmvér Pomocou Telefónu
Video: Ako aktualizovať systém telefónu? 2024, Smieť
Anonim

Zmena softvéru mobilného telefónu je proces, ktorý vám umožňuje pridávať nové funkcie alebo jednoducho vylepšiť prevádzku prístroja. Je dôležité si uvedomiť, že telefón musí byť na proces firmvéru správne pripravený, aby sa predišlo možným problémom.

Ako aktualizovať firmvér pomocou telefónu
Ako aktualizovať firmvér pomocou telefónu

Inštrukcie

Krok 1

Ak nechcete do svojho mobilného telefónu inštalovať neoverený softvér, použite nástroj, ktorý vám umožní stiahnuť firmvér z oficiálnych webových stránok výrobcu. Pre telefóny Nokia je najlepšie používať aplikáciu Nokia Software Updater. Stiahnite si tento program z adresy https://www.nokia.com/en-us/. Nainštalujte ho a reštartujte počítač.

Krok 2

Pripravte svoj mobilný telefón na zmenu softvéru. Uložte všetky dôležité údaje skopírovaním z pamäte telefónu. Vyberte flash kartu. Nabite batériu zariadenia najmenej na 50%. V opačnom prípade sa môže telefón počas blikania vypnúť, čo by viedlo k jeho poškodeniu.

Krok 3

Stiahnite si potrebnú verziu firmvéru zo stránky https://allnokia.ru/firmware. Buď opatrný! Nepoužívajte softvér určený pre iné modely telefónov. Rozbaľte archív do ľubovoľného prázdneho priečinka.

Krok 4

Otvorte adresár, z ktorého ste extrahovali súbory z archívu, a prejdite do priečinka Products. Skopírujte jeho obsah do adresára vplswww.dsut.online.nokia.com.oti.caresuite. Musí sa nachádzať v priečinku, do ktorého ste nainštalovali aplikáciu Nokia Software Updater.

Krok 5

Pripojte telefón k počítaču pomocou kábla USB a spustite obslužný program NSU. V novom okne kliknite na tlačidlo „Štart“. Po chvíli sa objaví nové menu. To znamená, že obslužný program detekoval telefón. Kliknite na tlačidlo „Ďalej“. Keď sa objavia príslušné okná, opakujte tento krok ešte niekoľkokrát. Nakoniec kliknite na tlačidlo „Aktualizovať“. Počkajte na dokončenie procesu aktualizácie softvéru.

Krok 6

Odpojte mobilný telefón od počítača a reštartujte ho. Skontrolujte funkčnosť zariadenia.

Odporúča: