Ako Zakázať Platené Služby MTS

Obsah:

Ako Zakázať Platené Služby MTS
Ako Zakázať Platené Služby MTS

Video: Ako Zakázať Platené Služby MTS

Video: Ako Zakázať Platené Služby MTS
Video: Как отключить платные услуги на МТС ► 2024, Apríl
Anonim

Predplatitelia mobilných operátorov si spravidla vyberajú tarify, ktoré vyhovujú ich potrebám a nie sú príliš zaťažujúce pre rozpočet. V niektorých prípadoch však balík obsahuje platené služby, ktoré predplatiteľ nevyužíva. Existuje niekoľko spôsobov, ako tieto služby v MTS zakázať.

Ako zakázať platené služby MTS
Ako zakázať platené služby MTS

Inštrukcie

Krok 1

Ak chcete zistiť, ktoré platené služby a platené informačné predplatné sú momentálne pripojené k vášmu číslu, vytočte na telefóne nasledujúcu kombináciu: * 152 * 2 # a kliknite na tlačidlo „Volať“. Tieto informácie sú poskytované bezplatne.

Krok 2

Kontaktujte ktorúkoľvek predajňu spoločnosti Mobile Telesystems (MTS) a požiadajte zamestnanca, aby vypol platené služby. Musíte mať pri sebe cestovný pas. Ak vám telefónne číslo nebolo vydané, musí sa osoba uvedená v zmluve obrátiť na salón. Zakázanie služieb, ktoré nepotrebujete, je tiež bezplatné.

Krok 3

Ak nemáte chuť ani čas hľadať salón MTS, môžete kontaktovať predplatiteľskú službu tak, že na svojom telefóne vytočíte číslo 0890. Podľa pokynov automatického informátora vyberte možnosť „Spojiť sa s odborníkom“. Vysvetlite zamestnancovi spoločnosti MTS, že chcete deaktivovať platené služby, uveďte v pase podrobnosti o vlastníkovi telefónneho čísla a kontrolné informácie.

Krok 4

Služby môžete tiež vypnúť sami pomocou služby „Internetový asistent“. Prejdite na oficiálnu webovú stránku spoločnosti MTS, označte svoj región, v hornom rohu stránky vyberte akciu „Prihláste sa do svojho osobného účtu“. Ak ste už na stránke zaregistrovaní, zadajte svoje telefónne číslo bez predvoľby (+7 alebo 8) do poľa „Prihlásenie“, zadajte svoje heslo a kliknite na tlačidlo „Zadať osobný účet“.

Krok 5

Ak účet ešte nebol vytvorený, získate heslo kliknutím na odkaz „Získať heslo“. Správa s heslom, ktorú použijete na prihlásenie, sa odošle na telefónne číslo, ktoré ste zadali v poli „Prihlásenie“. Alebo vytočte kombináciu na svojom telefóne: * 111 * 25 #, stlačte tlačidlo „Volať“a potom zadajte heslo s 5 až 7 číslicami.

Krok 6

Po zadaní osobného účtu kliknite na kartu „Internetový asistent“a vyberte sekciu „Tarify a služby“. V ponuke môžete získať všetky informácie, ktoré potrebujete, a deaktivovať tie služby, ktoré už nepotrebujete.

Odporúča: