Ako Používať Telefón Ako Mikrofón

Obsah:

Ako Používať Telefón Ako Mikrofón
Ako Používať Telefón Ako Mikrofón

Video: Ako Používať Telefón Ako Mikrofón

Video: Ako Používať Telefón Ako Mikrofón
Video: Запись звука на мобильный телефон | Петля, беспроводная петля, пушка 2024, Apríl
Anonim

V dnešnej dobe sú rôzne programy na komunikáciu cez internet veľmi časté so schopnosťou počuť a vidieť partnera. Aby takýto program fungoval správne, je potrebné, aby bola obrazová a zvuková komunikácia obojsmerná webová kamera a mikrofón. Najjednoduchším spôsobom je samozrejme zaobstarať si bežnú webovú kameru alebo použiť vstavaný mikrofón v notebooku, ale ak nemáte po ruke, existuje spôsob, ako tento problém vyriešiť.

Ako používať telefón ako mikrofón
Ako používať telefón ako mikrofón

Inštrukcie

Krok 1

Použite svoj mobilný telefón alebo smartphone ako mikrofón. Ak to chcete urobiť, musíte si stiahnuť určitý program, nainštalovať ho do telefónu a počítača a potom ich synchronizovať. Je to tak, aby počítač rozpoznal, že musí používať fotoaparát a mikrofón telefónu.

Krok 2

Telefóny so systémom Windows Mobile majú pre toto pripojenie niekoľko možností. Použite napríklad program Webcamera Plus. Buďte však opatrní: veľa aplikácií nepoužíva mikrofón telefónu, takže vám budú úplne zbytočné.

Krok 3

Upozorňujeme, že aby program fungoval správne a synchronizoval sa, musíte tiež nadviazať jedno z nasledujúcich pripojení: Wi-Fi, USB, Bluetooth alebo GPRS / 3G. Vyberte jednu z vyššie uvedených možností, ktorá je podporovaná telefónom aj počítačom. Po synchronizácii bude váš telefón použitý ako mikrofón a kamera, takže zabudnite na použitie náhlavnej súpravy.

Krok 4

Telefóny Samsung, napríklad Nokia, možno tiež použiť ako mikrofón pri komunikácii na počítači. Upozorňujeme, že pre konkrétne modely telefónov neexistujú žiadne špecializované programy, takmer všetky sú vhodné pre akékoľvek zariadenie. Skúste si stiahnuť podobný program, ktorý je však otvorenejší. Toto je Warelex Mobiola Microphone v1.00. Tento softvérový produkt umožňuje používať telefón ako mikrofón pre počítač. Funguje skvele s klientmi Yahoo, Skype, IM a podobnými klientmi. Stiahnite si aplikáciu zo zdrojov tretích strán alebo priamo z webovej stránky výrobcu (https://warelex.com). Na pripojenie telefónu k počítaču použite pripojenie Bluetooth, aplikácia nepodporuje ďalšie možnosti.

Krok 5

Upozorňujeme, že niekedy je oveľa jednoduchšie používať náhlavnú súpravu ako mikrofón ako tráviť čas inštaláciou softvéru a synchronizáciou.

Odporúča: