Ako Dešifrovať Listy

Obsah:

Ako Dešifrovať Listy
Ako Dešifrovať Listy

Video: Ako Dešifrovať Listy

Video: Ako Dešifrovať Listy
Video: Voskování listů 2024, Apríl
Anonim

Mnoho výrobcov domácich spotrebičov pridáva k svojim modelom aj alfanumerické kódy. Nie každý rozumie písmenovým označeniam mixérov vyrobených spoločnosťou Braun, ale zdá sa to iba na prvý pohľad.

Ako dešifrovať listy
Ako dešifrovať listy

Inštrukcie

Krok 1

Ak názov modelu obsahuje písmeno „M“, znamená to, že mixér má kovovú nohu, ale ak je v modeloch série 7 písmeno „M“druhé, potom je noha plastová.

Krok 2

Dve písmená „FP“označujú, že mixér je dodávaný s nádobou na sekáčiky s objemom 1 500 ml. Toto dekódovanie písmenového kódu „FP“sa spravidla vzťahuje na modely série 6.

Krok 3

V modeloch radu 5, 6 a 7 znamená písmenový kód „BC“prítomnosť 1000 ml sekačky. Tento nástavec je vhodný aj pre modely série 1.

Krok 4

Kód „CA“sa nachádza v názvoch modelov, ktoré sa dodávajú s 500 ml nádobou na sekáčiky. Misa sa môže líšiť farbou. Napríklad v modeli 730 je čierna.

Krok 5

Modely s písmenovým kódom „HC“sú vybavené 350 ml mlynčekom. Tento nástavec je možné použiť so zmiešavačmi radu 1, 3, 5 a 7.

Krok 6

Ak názov obsahuje písmenový kód „V“, znamená to, že model mixéra má vákuový systém: čerpadlo a vákuové nádoby v množstve 2 ks.

Krok 7

Písmená „VP“označujú vákuové čerpadlo, ktoré sa používa v niektorých modeloch mixérov s nádobami CT900, CT3100.

Krok 8

Písmeno „ST“označuje, že mixér je dodávaný s plastovou nádobou.

Krok 9

Kód „FS“znamená systém Fresh a znamená vákuové čerpadlo s dvoma plastovými nádobami (bez mixéra).

Odporúča: