Ako Stlmiť Zvuk Klávesnice V Telefóne

Obsah:

Ako Stlmiť Zvuk Klávesnice V Telefóne
Ako Stlmiť Zvuk Klávesnice V Telefóne

Video: Ako Stlmiť Zvuk Klávesnice V Telefóne

Video: Ako Stlmiť Zvuk Klávesnice V Telefóne
Video: Как сделать звук на клавиши! 2024, Smieť
Anonim

Nastavenia mobilného telefónu si môže používateľ upraviť podľa svojich preferencií. Týka sa to najmä možnosti zapnúť a vypnúť zvuk klávesnice, ako aj ďalších funkcií.

Ako stlmiť zvuk klávesnice v telefóne
Ako stlmiť zvuk klávesnice v telefóne

Nevyhnutné

  • - mobilný telefón;
  • - pokyny pre váš model telefónu.

Inštrukcie

Krok 1

Uistite sa, že je klávesnica odomknutá. Na odomknutie použite špeciálnu klávesu alebo klávesovú skratku v telefóne. V rôznych bunkových modeloch to môžu byť odlišné kľúče.

Krok 2

Telefóny rovnakého výrobcu majú spravidla rovnaké alebo podobné ponuky. Prečítajte si príručku k značke telefónu. Najbežnejším z nich sa budeme venovať nižšie.

Krok 3

Samsung

Vstúpte do hlavnej ponuky telefónu, vyberte časť „Nastavenia“, prejdite na položku „Profily“(alebo „Profily zvuku“). Otvorí sa zoznam ako tento: „normálny“, „žiadny zvuk“, „auto“, „schôdzka“, „na ulici“atď. Vyberte „bežný“profil a potom v jeho „možnostiach“zadajte funkciu „zmeniť“. V ponuke, ktorá sa otvorí, vyhľadajte „zvuk klávesnice“, znova vyberte funkciu „zmeniť“a začiarknite políčko vedľa slov „vypnúť zvuk“.

Krok 4

Lg

Vstúpte do hlavnej ponuky telefónu, vyberte časť „Profily“. V zozname, ktorý sa otvorí, vyberte položku „všeobecné“, nastavte funkciu „prispôsobiť“. V možnosti „Hlasitosť kľúča“znížte hlasitosť na nulu.

Krok 5

Nokia

Vstúpte do hlavnej ponuky telefónu, vyberte časť „Nastavenia“, položku „Signály“a nastavte hlasitosť zvuku klávesnice na nulovú pozíciu.

Krok 6

Philips

Vstúpte do hlavnej ponuky telefónu, vyberte časť „Nastavenia“, položku „Hlasitosť klávesnice“, nastavte „tichý“režim.

Krok 7

Ukončite ponuku a po stlačení klávesov skontrolujte zvuk.

Odporúča: