Ako Zakázať Službu „Pípnutie“v Sieti MTS Ukrajina

Obsah:

Ako Zakázať Službu „Pípnutie“v Sieti MTS Ukrajina
Ako Zakázať Službu „Pípnutie“v Sieti MTS Ukrajina

Video: Ako Zakázať Službu „Pípnutie“v Sieti MTS Ukrajina

Video: Ako Zakázať Službu „Pípnutie“v Sieti MTS Ukrajina
Video: Том и Джерри | Классический мультфильм 115 | WB Kids 2024, Apríl
Anonim

Ak má účastník MTS aktivovanú službu Pípnutie, bude namiesto obvyklých pípnutí počuť nastavenú melódiu. Táto služba je však platená. A po nejakej dobe to chcú niektorí zákazníci vypnúť.

Ako zakázať službu v sieti MTS Ukrajina
Ako zakázať službu v sieti MTS Ukrajina

Inštrukcie

Krok 1

Ak chcete odmietnuť „pípnutie“, obráťte sa na systém „Internet Assistant“. Používať ju môžu všetci účastníci siete bez akýchkoľvek obmedzení. Nezáleží na tom, kde sa nachádzate: v Rusku alebo na Ukrajine. Ak chcete vstúpiť do systému, otvorte oficiálny web spoločnosti MTS, na hlavnej stránke kliknite na stĺpec „Internetový asistent“. Ďalej sa dostanete do autorizačného formulára, v ktorom musíte zadať svoje telefónne číslo a heslo. Ak chcete získať heslo, pošlite príkaz USSD operátorovi * 111 * 25 # alebo zavolajte na 1118.

Krok 2

Hneď ako získate všetky potrebné údaje a vstúpite do systému, kliknite v ponuke na ľavej strane stránky na položku „Tarify a služby“a potom na položku „Správa služieb“. Hneď potom uvidíte zoznam služieb spojených s vašim číslom. Oproti tlačidlu „Pípnutie“bude umiestnené „Zakázať“, kliknite na neho.

Krok 3

Mobile Assistant je ďalšou službou pre správu služieb. Aby ste sa vďaka nemu mohli odhlásiť zo zbytočného predplatného, jednoducho zavolaním na krátke číslo 111. Postup deaktivácie je úplne zadarmo. Prevádzkovateľ ale upozorňuje predplatiteľov, že je lepšie vykonať tento postup na konci mesiaca. Ak službu zrušíte v prvých dňoch mesiaca, peniaze za túto službu sa budú odpisovať aj naďalej ako za celý mesiac.

Krok 4

Je potrebné poznamenať, že klienti MTS môžu odmietnuť celú službu naraz a oddelene od akejkoľvek pripojenej melódie. Operátor za týmto účelom poskytuje predplatiteľom z Ukrajiny číslo 700. Môžete poslať SMS správu s vypnutým textom alebo na ňu jednoducho zavolať. Po vytočení si vypočujte všetky pokyny hlasového menu a potom vyberte sekciu „Zakázanie služby GOOD'OK“.

Krok 5

Ak máte problémy s deaktiváciou služby, kontaktujte oficiálny komunikačný salón spoločnosti. Zamestnanec vám pomôže vykonať všetky potrebné manipulácie na vypnutie „pípnutia“, ktoré nepotrebujete.

Odporúča: