Aké Sú špecifikácie Tabletu Microsoft Surface

Aké Sú špecifikácie Tabletu Microsoft Surface
Aké Sú špecifikácie Tabletu Microsoft Surface

Video: Aké Sú špecifikácie Tabletu Microsoft Surface

Video: Aké Sú špecifikácie Tabletu Microsoft Surface
Video: Как использовать Surface Pen | Microsoft 2024, Smieť
Anonim

Ďalší tabletový počítač vyvinutý spoločnosťou Microsoft sa volá Surface. Je potrebné poznamenať, že táto značka bola úplne prevedená na mobilné počítače. Predtým to bol názov interaktívnych tabuliek tejto spoločnosti.

Aké sú špecifikácie tabletu Microsoft Surface
Aké sú špecifikácie tabletu Microsoft Surface

Spočiatku existovali dva modely mobilných tabletových počítačov série Surface. Zariadenia sa líšia v rade technických charakteristík. Navyše, ich vzhľad je takmer identický. Vlajkový model tejto produktovej rady je vybavený procesorom Intel Core i5. Je potrebné poznamenať, že tento model CPU má iba dve fyzické jadrá.

Mladší model Microsoft Surface je poháňaný procesorom Nvidia Tegra 3. Výkon tohto CPU je len o niečo horší ako vyššie spomínaný analóg. Je to spôsobené tým, že procesor od Nvidie má 4-jadrovú architektúru.

Oba tablety sú ovládané operačným systémom Windows 8. Je dôležité poznamenať, že mladší model používa ARM verziu tohto systému a vlajková loď plnohodnotnú finálnu verziu.

Medzi maticami mobilných počítačov je obrovský rozdiel. Starší model používa displej s najvyššou kvalitou, ktorý umožňuje aktivovať rozlíšenie 1920 x 1080 pixelov. Je potrebné poznamenať, že uhlopriečka matice je iba 10,6 palca. Zároveň matica mladšieho modelu podporuje iba rozlíšenie 1280x720. To zďaleka nie je najlepší indikátor, pretože procesor Tegra 3 bez problémov produkuje Full HD video.

Výkonnejší počítač Microsoft Surface má rozhranie USB 3.0. Táto funkcia umožňuje pripojiť k tabletu externé disky s vysokou rýchlosťou prenosu dát. Mladší model, bohužiaľ, využíva rozhranie USB 2.0.

Prirodzene, oba tablety sú vybavené bezdrôtovými modulmi, ktoré vám umožňujú pripojenie k hotspotom Wi-Fi a synchronizáciu so zariadeniami cez Bluetooth 3.0. K tabletom je navyše dodávaný kryt klávesnice s jedinečným dizajnom. Je dôležité poznamenať, že toto príslušenstvo výrazne uľahčuje prácu s tabletovým počítačom.

Odporúča: