Ako Zistiť, Aké Platené Služby Sú Spojené S MTS

Obsah:

Ako Zistiť, Aké Platené Služby Sú Spojené S MTS
Ako Zistiť, Aké Platené Služby Sú Spojené S MTS

Video: Ako Zistiť, Aké Platené Služby Sú Spojené S MTS

Video: Ako Zistiť, Aké Platené Služby Sú Spojené S MTS
Video: SP Lea Rakovac, Stolnoteniski klub "Aquaestil" #stolnitenis #aquestil #sportponedjelkom 2024, Apríl
Anonim

Aby sa predišlo neplánovaným výdavkom na mobilnú komunikáciu, mali by si predplatitelia vopred zistiť, aké platené služby sú spojené s MTS. Pomôžu vám s tým rôzne technické tímy a služby tohto operátora.

Musíte mať prehľad o tom, aké platené služby sú spojené s MTS
Musíte mať prehľad o tom, aké platené služby sú spojené s MTS

Inštrukcie

Krok 1

Použite osobný účet predplatiteľa na zistenie toho, aké platené služby sú spojené s MTS. Ak to chcete urobiť, otvorte web tohto mobilného operátora a kliknite na odkaz „Osobný účet“. Ak chýba meno používateľa a heslo, je potrebné ich získať. Postupujte podľa pokynov na obrazovke, aby sa heslo automaticky vygenerovalo a poslalo vám prostredníctvom SMS. Zadajte ho do špeciálneho poľa a uvidíte okno „Osobný účet“.

Krok 2

Prejdite do kontrolného bodu služby a skontrolujte pripojené platené služby MTS. Tu je tabuľka, ktorá má niekoľko sekcií. Prejdite do buniek platených služieb. Tu môžete zakázať jednu alebo druhú z nich, jednoducho to zrušíte začiarknutím políčka vedľa nich.

Krok 3

Kontaktujte technickú podporu MTS a zistite, aké platené služby sú momentálne pripojené k MTS. Volajte na 8 800 250 08 90. Ak sa momentálne nachádzate v oblasti pokrytia sieťou MTS, bude hovor bezplatný. Povedzte operátorovi svoje údaje o pase a požiadajte ho, aby vám povedal, aké služby ste pripojili. Po chvíli dostanete SMS so zoznamom aktuálne pripojených služieb. Okrem toho, ak sa v blízkosti nachádza kancelária alebo komunikačný salón MTS, môžete ju navštíviť a objasniť, ktoré z platených služieb sú pripojené k vášmu telefónu.

Krok 4

Pokúste sa zistiť, ktoré z platených služieb sú pripojené k MTS, pomocou inej metódy. Vytočte špeciálny príkaz * 152 * 2 # z mobilného telefónu. Počkaj chvíľu. Na vaše číslo bude čoskoro zaslaná SMS správa, ktorá bude obsahovať údaje o všetkých aktuálnych možnostiach a čiastkové štatistiky vašich mesačných platieb.

Odporúča: