Ako Vytvárať ľahkú Hudbu V Systéme Android

Obsah:

Ako Vytvárať ľahkú Hudbu V Systéme Android
Ako Vytvárať ľahkú Hudbu V Systéme Android

Video: Ako Vytvárať ľahkú Hudbu V Systéme Android

Video: Ako Vytvárať ľahkú Hudbu V Systéme Android
Video: DĚLÁM HUDBU NA MOBILU | FL STUDIO MOBILE 2024, Smieť
Anonim

Zvyčajná hudba a vibrácie v smartfóne s Androidom sa niekedy môžu nudiť. Chcem niečo nové a neobvyklé. V takýchto prípadoch bude vynikajúcim riešením problému ľahká hudba vo vašom telefóne. Takáto možnosť navyše nie je poskytnutá v štandardnom nastavení smartphonu. Vo výsledku sa zvonenie telefónu bude líšiť od všetkých ostatných. Okrem toho je možné svetlo a hudbu inštalovať nielen na váš smartphone, ale aj na tablet.

Android
Android

Nevyhnutné

  • - Wi-Fi alebo internet v smartfóne;
  • - Android smartphone.

Inštrukcie

Krok 1

Pred inštaláciou programu na prehrávanie ľahkej hudby sa musíte ubezpečiť, že verzia pre Android je s programom kompatibilná. Ak to chcete urobiť, prejdite do nastavení smartphonu a nájdite kartu „O telefóne“. Tam uvidíte ďalšiu kartu s názvom „Verzia systému Android“. Uistite sa, že váš telefón používa Android 2.1 alebo novší.

Krok 2

Teraz si musíte stiahnuť program na prehrávanie ľahkej hudby. Volá sa Disco Light. Najjednoduchším spôsobom bude okamžité stiahnutie do systému Android z Google Play. Ak v telefóne neexistuje spôsob prístupu na internet, je možné program Disco Light stiahnuť do počítača a potom preniesť pomocou rozhrania USB do pamäte telefónu.

Krok 3

Ak bol program Disco Light stiahnutý z Google Play, inštalácia na vašom telefóne sa spustí automaticky. Ak bol program prenesený cez USB, musíte ho najskôr nainštalovať prostredníctvom ľubovoľného správcu súborov.

Krok 4

Po nainštalovaní programu uvidíte 56 možností reprodukcie svetla na nainštalovanú hudbu v smartfóne. Prvý je svetlo a hudba, druhý je stroboskop a tretí je jednoduchá baterka na telefón. Štvrtý režim je zaujímavý tým, že vydáva svetelné signály v morzeovke. Pre jeho inštaláciu je potrebné najskôr zadať akýkoľvek text a samotný program ho prenesie do morseovského režimu. Piaty režim sa spustí, keď sa smartphone pohybuje, a šiestym je policajný poplach. Výber ľahkej hudby môže byť akýkoľvek, záleží na vašich preferenciách.

Odporúča: