Ako Uskutočniť Sľúbenú Platbu Na MTS

Obsah:

Ako Uskutočniť Sľúbenú Platbu Na MTS
Ako Uskutočniť Sľúbenú Platbu Na MTS

Video: Ako Uskutočniť Sľúbenú Platbu Na MTS

Video: Ako Uskutočniť Sľúbenú Platbu Na MTS
Video: МТС "Коннект-4" CPE LTE Wi-Fi-роутер 2024, Smieť
Anonim

Peniaze z vášho telefónneho účtu sa môžu minúť v najneočakávanejšej chvíli. Sľubovanú platbu môžete vykonať na serveri MTS, ak ste predplatiteľom tohto operátora. K tomu stačí vytočiť špeciálny tím, ktorý poskytne prostriedky na dočasné uskutočnenie hovoru.

Objednajte si sľúbenú platbu MTS z telefónu
Objednajte si sľúbenú platbu MTS z telefónu

Inštrukcie

Krok 1

Sľúbenú platbu môžete vykonať na serveri MTS pomocou služby Mobile Assistant. Ak ho chcete použiť, stačí zavolať na číslo 111123 alebo vytočiť číslo * 111 * 123 #. Na niektorých modeloch telefónov vytočte * 111 * 32 #. Kratšie číslo, na ktoré môžete získať túto službu, je 1113. Pomocou tohto čísla zavoláte účastnícku službu MTS. Objednajte si službu prostredníctvom hlasového menu sami alebo sa obráťte na operátora.

Krok 2

Pripojte sľúbenú platobnú službu na oficiálnu webovú stránku spoločnosti MTS pomocou služby Internet Assistant. Objednajte si heslo pre vstup do vášho osobného účtu a dostanete ho na svoje telefónne číslo. Prejdite do sekcie „Platba“a vyberte položku „Sľúbená platba“. Okrem toho na tejto stránke môžete získať štatistiku predtým objednaných služieb a je tiež vhodné túto možnosť deaktivovať, akonáhle ju už nepotrebujete.

Krok 3

Upozorňujeme, že sľúbenú platbu v službe MTS môžu uskutočniť iba zákazníci, ktorí si predtým túto možnosť neaktivovali a neobjednali si možnosť „Kredit“alebo „Na plnú dôveru“. Po úspešnej aktivácii sľúbenej platby bude na váš účet pripísaná čiastka 50 rubľov poskytnutá týždenne. V závislosti od pripojených taríf a frekvencie využívania mobilnej komunikácie môžete rátať s veľkou výškou pôžičky. Napríklad, ak utratíte za hovory až 300 rubľov mesačne, môžete sľúbenú platbu uskutočniť za 200 rubľov a ak sú mesačné náklady od 500 rubľov, dostupný limit môže byť až 800 rubľov atď. Ak chcete zistiť mesačné výdavky, využite bezplatnú službu Internet Assistant prostredníctvom oficiálnej webovej stránky MTS. Potrebné informácie sú v časti „Kontrola výdavkov“.

Odporúča: