Ako Vytvoriť Kópiu SIM Karty

Obsah:

Ako Vytvoriť Kópiu SIM Karty
Ako Vytvoriť Kópiu SIM Karty

Video: Ako Vytvoriť Kópiu SIM Karty

Video: Ako Vytvoriť Kópiu SIM Karty
Video: клонирование сим карт 2024, Smieť
Anonim

Kopírovanie SIM karty je potrebné v prípade, že je stará karta poškodená alebo ak si chcete vytvoriť menšie karty na použitie v telefóne súčasne dvoma operátormi.

Ako vytvoriť kópiu SIM karty
Ako vytvoriť kópiu SIM karty

Nevyhnutné

  • - počítač;
  • - programátor;
  • - vyčistite sim kartu;
  • - Woron_scan 1,09;
  • - IC-Prog 1.05D;
  • - Sim-Emu 6,01.

Inštrukcie

Krok 1

Vložte SIM kartu do telefónu a pri zapnutí telefónu odstráňte požiadavku na PIN kód. Potom ho vytiahnite a vložte do programovacieho zariadenia. Pripojte ho k počítaču. Nakonfigurujte aplikáciu na kopírovanie SIM karty. Spustite program Woron_scan 1.09, v ponuke Card Reader - Phoenix Card vyberte typ zariadenia, potom v ponuke Setting nastavte port a frekvenciu generátora.

Krok 2

Potom sa vráťte do hlavnej ponuky aplikácií, stlačte tlačidlo Ki a potom v zobrazenom okne kliknite na tlačidlo Štart. Po dokončení procesu skenovania karty ukončite program a uložte výsledok do súboru. Otvorte ho v programe Poznámkový blok, nájdite tam hodnoty IMSI a KI.

Krok 3

Spustením softvéru IC-Prog 1.05D skopírujte SIM kartu. Prejdite do ponuky Nastavenia, vyberte sekciu Programátor, nastavte predvolenú hodnotu - Programátor JDM. Nastavte pole I / O Delay na 30. Kliknite na OK. Potom prejdite do časti „Možnosti“, zrušte začiarknutie políčka „Skontrolovať po programovaní“, ktoré je nastavené v poli „Skontrolovať počas programovania“.

Krok 4

Reštartujte aplikáciu. Prejdite do ponuky Nastavenia, začiarknite políčko Smartcart (Phoenix). Potom choďte do ponuky „Súbor“, položka „Otvoriť“. Vyberte súbor s názvom SIM_EMU_FL_6.01_ENG.hex. Prepnite programátor do režimu JDM a všetky jeho nastavenia prepnite do polohy PROGRAM PIC. Vyberte požadovaný typ mikroobvodu a kliknite na tlačidlo "Program".

Krok 5

Na klávesnici stlačte kláves F4. Prepnite programátor do režimu Phoenix a nastavte nasledujúce polohy: pre SIM CLOCK - 3,579 MHz, pre SIM RESET - VYSOKÝ RESET, SIM DATA - v polohe ČÍTAČKA SIM. Vyberte typ mikroobvodu v programe. Potom vložte prázdnu kartu do programátora, otvorte súbor SIM_EMU_EP_6.01.hex, stlačte „Program“.

Krok 6

Počkajte na dokončenie procesu a potom nakonfigurujte klonovanie mapy. Vložte kartu do telefónu, pripojte ju k počítaču, spustite program Sim-Emu 6.01. Zadajte kódy IMSI a KI v ponuke Konfigurácia, Konfigurácia. Pos.

Odporúča: