Ako Prepnúť Do Pulzného Režimu

Obsah:

Ako Prepnúť Do Pulzného Režimu
Ako Prepnúť Do Pulzného Režimu

Video: Ako Prepnúť Do Pulzného Režimu

Video: Ako Prepnúť Do Pulzného Režimu
Video: Pumpy Picasso a Rembrandt 2024, Smieť
Anonim

V prípade stacionárnych telefónov existujú dva režimy vytáčania: impulz a tón (tón). Väčšina ústrední PBX už prešla na tónovú prevádzku. Staré telefóny s otočným číselníkom pracujú výlučne v pulznom režime.

Ako prepnúť do pulzného režimu
Ako prepnúť do pulzného režimu

Inštrukcie

Krok 1

Impulzný režim telefónneho prístroja ako takého je spôsob vytáčania telefónnych čísel, pomocou ktorého sa číslice volaného čísla odosielajú do PBX postupným zatváraním / otváraním telefónnej linky. A číslo zodpovedá volanej číslici. Všetko je jednoduché, ale 10 impulzov zodpovedá nule. Medzery medzi číslami sú kódované s dlhou pauzou.

Krok 2

Tónový režim je spôsob vytáčania telefónneho čísla, keď sú na slúchadle prístroja počuť zvuky rôznej tonality. Každá číslica má svoj vlastný tón. Tento režim podporujú mobilné telefóny a moderné stacionárne tlačidlové zariadenia. Iba v prípade tónového režimu môžete počas konverzácie dostatočne rýchlo vytočiť číslo alebo vykonať ďalší príkaz, napríklad pri vytáčaní automatickému informátorovi poskytovateľa mobilnej komunikácie.

Krok 3

Na základe vyššie uvedených informácií môžete ľahko určiť, v akom režime je váš telefón momentálne. Ak je v tónovom režime, v telefónnom prijímači sú počuť zvuky rôznych tónov, ak je v pulznom režime - viac kliknutí oddelených pauzami.

Krok 4

Ak je váš telefón v pulznom vytáčaní, musíte ho pred zmenou tónu vytočiť hviezdičkou (*) pred telefónnym číslom. Bude to vyzerať takto: * 8 „telefónne číslo“. Toto tlačidlo sa nachádza v spodnom riadku, vľavo od nuly. Nezabudnite, že v takom prípade sa režim vytáčania zmení iba pre jeden telefónny hovor. Nie je to veľmi výhodné, však? Aby ste tým v budúcnosti netrpeli, je možné zmeniť režim vytáčania prepnutím páčky označenej „T / I“alebo zodpovedajúceho tlačidla. Väčšina telefónov má jeden alebo druhý.

Krok 5

Ak sa vám to nepodarí, prejdite si pokyny pre telefón. A ešte jedna vec: ak vaša telefónna spoločnosť stále používa impulzný systém, nemôžete prepnúť do tónového režimu bez ohľadu na váš telefónny model.

Odporúča: