Ako Prepnúť Telefón Do Pulzného Režimu

Obsah:

Ako Prepnúť Telefón Do Pulzného Režimu
Ako Prepnúť Telefón Do Pulzného Režimu

Video: Ako Prepnúť Telefón Do Pulzného Režimu

Video: Ako Prepnúť Telefón Do Pulzného Režimu
Video: Jak si vyrobit držák na telefon - 4 stojánky na mobil!| Perfektní 2024, Apríl
Anonim

Pevné telefóny majú dva režimy vytáčania: tónové a impulzné. A tieto režimy závisia od samotného telefónu a schopností ústredne. Väčšina automatických telefónnych ústrední už prešla na tónovú prevádzku. Telefón v starom štýle, t.j. s otočným voličom funguje iba v pulznom režime a nebudete ho môcť uviesť do tónového režimu.

Ako prepnúť telefón do pulzného režimu
Ako prepnúť telefón do pulzného režimu

Inštrukcie

Krok 1

Samotný pulzný režim prevádzky je metóda alebo spôsob vytáčania telefónneho čísla, pomocou ktorého sa číslice volaného čísla prenášajú do PBX postupným zatváraním a otváraním telefónnej linky, počtom impulzy budú zodpovedať vysielanému číslu, ale uvedomte si, že číslo „nula“bude zodpovedať 10 impulzom. Medzery medzi číslami budú zakódované s dlhou pauzou.

Krok 2

Režim Tón je spôsob vytáčania telefónneho čísla, pri ktorom budete počuť zvuky rôznych tónov. Každému číslu bude zodpovedať iba jeden tón. Tento režim sa používa v mobilných telefónoch a iba pomocou neho môžete počas hovoru rýchlo vytočiť číslo alebo zadať ďalšie číslo.

Krok 3

Na základe toho všetkého budete schopní určiť, v akom režime je váš telefón: ak je v tónovom režime, budete počuť tóny rôznych frekvencií, každá číslica má svoj vlastný zvuk a ak v impulzívnom režime budete počuť prenos impulzov, ktorých počet sa rovná volanej číslici.

Krok 4

Pulznú voľbu môžete zmeniť na tónovú voľbu. Zmení sa to stlačením tlačidla „hviezdička“(„*“) pred vytočením čísla, napríklad * 8 „telefónne číslo“. Toto tlačidlo sa nachádza v spodnom riadku. Pri použití tejto metódy zmeníte režim iba raz, t.j. pri každom vytočení čísla budete musieť stlačiť tlačidlo „hviezdička“. Aby ste s tým v budúcnosti netrpeli, stlačte na telefóne tlačidlo Tón (T / I), na väčšine moderných telefónov také tlačidlo existuje.

Krok 5

Ak zlyhajú iné možnosti, postupujte podľa pokynov v telefóne. Ak vaša telefónna spoločnosť stále používa impulzný systém, nebudete môcť prepnúť do tónového režimu bez ohľadu na model telefónu.

Odporúča: