Ako Vytvoriť ICQ Pre Telefón

Obsah:

Ako Vytvoriť ICQ Pre Telefón
Ako Vytvoriť ICQ Pre Telefón

Video: Ako Vytvoriť ICQ Pre Telefón

Video: Ako Vytvoriť ICQ Pre Telefón
Video: Новая Аська : ICQ New ! 2024, Smieť
Anonim

ICQ je program na zoznamovanie a zasielanie okamžitých správ cez internet. Mnoho používateľov si ho obľúbilo a stalo sa dostupným pre mobilné telefóny, čo milovníkom komunikácie umožňuje zostať v kontakte.

Ako vytvoriť ICQ pre telefón
Ako vytvoriť ICQ pre telefón

Inštrukcie

Krok 1

Pred inštaláciou programu ICQ do telefónu sa uistite, či vaše mobilné zariadenie podporuje prístup na internet. Ak ste takéto aplikácie ešte nepoužívali a vo vašom telefóne nie sú nainštalované nastavenia GPRS a WAP, požiadajte o pomoc s nastavením mobilného operátora. Pošle SMS správu s inštalačným súborom, ktorý vám pomôže aktivovať nastavenia internetu špeciálne pre váš telefón.

Krok 2

Takže je nainštalovaný internet. Teraz musíte nájsť verziu ICQ, ktorá zodpovedá vášmu modelu telefónu. Ak máte bežný mobilný telefón a nemáte smartphone alebo komunikátor, musíte si nainštalovať aplikáciu ICQ Java. Stiahnite si pre vás vhodný program. Ak chcete vybrať aplikácie ICQ, môžete použiť dané stránky www.icq.com alebo https://qip.ru/. Prejdite na domovskú stránku webu a nájdite sekciu pre majiteľov mobilných telefónov Vyberte najnovšiu verziu ICQ v jazyku Java a kliknite na jej ikonu. V sekcii „Na stiahnutie“vyberte značku a model telefónu a potom stiahnite inštalačný súbor aplikácie do svojho počítača

Krok 3

Prepojte svoj mobilný telefón a počítač pomocou kábla USB alebo bezdrôtového protokolu Bluetooth. Pošlite inštalačný súbor ICQ do telefónu a nainštalujte ho.

Krok 4

ICQ si môžete stiahnuť priamo do svojho mobilného telefónu. Za týmto účelom zadajte v prehliadači svojho mobilného telefónu adresu wap.jimm.org. Aplikácia Jimm je pohodlný program na používanie ICQ. Vyberte si verziu Jimm, ktorá vyhovuje vášmu telefónu, a stiahnite si ju. Nainštalujte aplikáciu podľa pokynov systému.

Krok 5

Aktivujte vo svojom telefóne nainštalovanú aplikáciu ICQ. Do autorizačného poľa zadajte svoje používateľské meno a heslo, kliknite na tlačidlo „OK“. Za chvíľu sa na mobilnom telefóne zobrazí váš zoznam kontaktov. Príjemný rozhovor!

Odporúča: