Ako Vytvoriť Tému Pre Váš Telefón

Obsah:

Ako Vytvoriť Tému Pre Váš Telefón
Ako Vytvoriť Tému Pre Váš Telefón

Video: Ako Vytvoriť Tému Pre Váš Telefón

Video: Ako Vytvoriť Tému Pre Váš Telefón
Video: ⚡️⚡️⚡️ Мировая премьера Volkswagen VW ID.5 GTX 2022 года! BEV SUV Coupe - не тест! Сравнение VW ID.4 2024, Smieť
Anonim

Teraz má takmer každý človek mobilný telefón. Používatelia si ho chcú prispôsobiť podľa svojho vkusu, aby to bolo individuálne. Pomôžu tomu rôzne témy ponúkané pre telefóny. Ako vytvoriť tému pre mobilný telefón?

Ako vytvoriť tému pre váš telefón
Ako vytvoriť tému pre váš telefón

Nevyhnutné

  • - počítač;
  • - mobilný telefón;
  • - internet.

Inštrukcie

Krok 1

Vytvorte si motív pre svoj telefón pomocou internetu. Musíte ísť na špeciálne stránky, kde je fórum telefonicky. Môžete požiadať používateľa, aby pre vás vytvoril motívy na mobilnom telefóne. Nie je to ťažké, možno vám ich niekto vytvorí úplne zadarmo.

Krok 2

Prejdite na webovú stránku https://thememaker.ru/. Zaregistrujte sa, inak sa vytvorený motív neuloží. Pri registrácii musíte uviesť model svojho mobilného telefónu. Po registrácii zadajte „Theme Builder“. Obrázok si vytvoríte priamo na tomto webe. Nie je potrebný žiadny ďalší softvér.

Krok 3

Na webe kliknite na sivé pole, kde uvidíte obrázky na pozadí. Nevyberajte príliš „veľké“obrázky, pretože načítanie bude trvať dlho. Ovládnite konštruktéra. Svoju obľúbenú fotografiu môžete vložiť do ktorejkoľvek časti ponuky. Kliknite na ňu a obrázok sa zobrazí na správnom mieste.

Krok 4

Zmeňte ikony na obrazovke. Môžu byť vybrané z ponúkaného katalógu. Je možné zmeniť farbu hodín a nápisov. Vytvorte pozadie tak, aby nekĺzalo s fotografiou. Môžete si tiež zvoliť melódiu pre hovor, ktorá by však nemala byť väčšia ako 1 Mb. Môžete skutočne získať vynikajúci obraz. Ak ste so svojím výtvorom spokojní, kliknite na tlačidlo „Dokončiť“.

Krok 5

Zadajte štítky a názov témy, aby ostatní používatelia našli tento obrázok. Snáď sa im bude páčiť tiež. Ulož to. To trvá trochu času. Obrázok sa teraz nachádza vo vašom „katalógu“. Choďte tam a nájdite svoj obrázok. Možno za to budú hlasovať alebo nechajú komentáre.

Krok 6

Stiahnite si tému do svojho počítača. Pripojte mobilný telefón k počítaču pomocou kábla USB, je možné použiť Bluetooth. Preneste obrázok do mobilného telefónu. Zostáva už len nájsť tému v telefóne a nastaviť ju ako hlavnú. Ak nemáte chuť vytvárať svoj vlastný obrázok, pozrite sa na tento web a pozrite si ďalšie typy obrázkov. Je ich obrovské množstvo.

Odporúča: