Ako Nainštalovať Ponuku Do Telefónu

Obsah:

Ako Nainštalovať Ponuku Do Telefónu
Ako Nainštalovať Ponuku Do Telefónu

Video: Ako Nainštalovať Ponuku Do Telefónu

Video: Ako Nainštalovať Ponuku Do Telefónu
Video: Jak se zaregistrovat do Pokémon GO 2024, Smieť
Anonim

Moderné mobilné telefóny podporujú funkciu výmeny vnútorného obalu: témy, ponuky a iné grafické prvky. To vám dáva možnosť prispôsobiť vzhľad a dojem zo systému vášho telefónu podľa vašich preferencií.

Ako nainštalovať ponuku do telefónu
Ako nainštalovať ponuku do telefónu

Nevyhnutné

  • - počítač pripojený k internetu;
  • - telefón;
  • - kábel;
  • - súbory ikon a ponúk pre telefón.

Inštrukcie

Krok 1

Stiahnite si ikony a ponuky telefónu do počítača. Urobíte to kliknutím na odkaz https://www.topse.ru/files/cat65.html. Potom pripojte telefón k počítaču, pomocou programu Far Manager prejdite do systémového priečinka, napríklad v aplikácii Sony Ericsson je to adresár tpa / preset / system / menu.

Krok 2

Skopírujte stiahnuté ikony a súbor ponuky (zvyčajne menu.ml) do tohto priečinka. Proces kopírovania potvrďte kliknutím na „OK“.

Krok 3

Nainštalujte si do telefónu flash ponuku. Potrebujete na to súbor s ponukami vo formáte SWF. Musí to byť spojené s vašou témou. Môžete to dosiahnuť pomocou aplikácie Easy Flash. Môžete si ho stiahnuť na odkaze https://www.topse.ru/files/file6343.html. Stiahnite a nainštalujte program do svojho počítača.

Krok 4

Spustite program Easy Flash, ktorý zviaže súbor na tému a nainštaluje ponuku do telefónu. Prejdite do poľa „Predmet“a zadajte cestu k svojej téme. Musí byť vo formáte *.thm. Ďalej v poli „Ponuka Flash“zadajte svoju ponuku vo formáte SWF.

Krok 5

Kliknite na tlačidlo „Vytvoriť!“. Otvorte priečinok s programom, v ňom nájdite vytvorený archív s názvom témy. Spustením programu pripojte telefón k počítaču, prejdite do poľa „Rôzne súbory“, výberom vytvoreného balíka pridajte do telefónu ponuku.

Krok 6

Kliknite na tlačidlo Flash. Vypnite telefón a stlačte „C“, vložte kábel. Na obrazovke sa zobrazí správa Telefón odpojený, čo znamená, že proces je dokončený. Zatvorte aplikáciu, odpojte telefón, vyberte a znova vložte batériu, zapnite telefón.

Krok 7

Viazajte motív na súbor ponuky pomocou aplikácie Themes Creator (https://www.topse.ru/files/file632.html). Otvorte s ním tému, vyberte ponuku Nástroje, spustite príkaz Upraviť XML. Do súboru zadajte nasledujúci text:. Kliknite na tlačidlo OK. Nainštalujte si tému a ponuku na svoj telefón rovnakým spôsobom ako v predchádzajúcom odseku.

Odporúča: