Ako Deaktivovať Službu „Všade Doma“

Obsah:

Ako Deaktivovať Službu „Všade Doma“
Ako Deaktivovať Službu „Všade Doma“

Video: Ako Deaktivovať Službu „Všade Doma“

Video: Ako Deaktivovať Službu „Všade Doma“
Video: МАЛЬДИВЫ, которые в самое сердце. Большой выпуск. 4K 2024, Apríl
Anonim

Služba „Ako všade doma“na MTS vám umožňuje uskutočňovať miestne aj miestne hovory rovnakou rýchlosťou, ale niektorí predplatitelia nie sú spokojní s relatívne vysokým poplatkom za predplatné. Službu „Kdekoľvek doma“môžete deaktivovať pomocou mobilného telefónu alebo cez internet.

Ručné deaktivovanie služby nebude problém
Ručné deaktivovanie služby nebude problém

Inštrukcie

Krok 1

Uistite sa, že je táto možnosť skutočne povolená, a to zaslaním prázdnej SMS na krátke číslo 8111. Ak sa to potvrdí, pošlite bezplatnú správu s textom „33330“(bez úvodzoviek) na číslo 111, čím deaktivujete službu „Všade doma“. Môžete to urobiť aj zadaním príkazu * 111 * 3333 # a stlačením klávesu Hovor.

Krok 2

Službu deaktivujte volaním zákazníckeho komunikačného centra operátora. Za týmto účelom vytočte 08900 a stlačte „Volať“. Počkajte na odpoveď od pracovníka technickej podpory a informujte, že je potrebné deaktivovať službu „Všade doma“. Prevádzkovateľ ho manuálne deaktivuje alebo vám odporučí vykonať potrebné kroky.

Krok 3

Kontaktujte najbližšiu kanceláriu MTS a informujte zamestnancov o svojej žiadosti. Vaša otázka bude vyriešená podľa princípu „kto skôr príde“.

Krok 4

Pomocou aplikácie „Internetový asistent“deaktivujte službu „Kamkoľvek doma“. Táto služba je spustená z oficiálnych webových stránok MTS. Podľa pokynov na obrazovke zadajte svoje používateľské meno a heslo, ktoré ste predtým obdržali. Prejdite na obrazovku pripojených služieb, vyberte príslušnú položku a potom kliknite na odkaz „odpojiť“. Počkajte na prijatie SMS potvrdenia operácie. Ak sa tak nestane, môže nastať problém. Obráťte sa na stredisko podpory a objasnite okolnosti problému.

Odporúča: