Ako Nastaviť Internet V Sieti MTS

Obsah:

Ako Nastaviť Internet V Sieti MTS
Ako Nastaviť Internet V Sieti MTS

Video: Ako Nastaviť Internet V Sieti MTS

Video: Ako Nastaviť Internet V Sieti MTS
Video: Настройка интернет МТС Россия 2024, Smieť
Anonim

Predplatitelia mobilnej spoločnosti „MTS“majú možnosť využívať technológiu GPRS prostredníctvom svojho mobilného telefónu. Ale za týmto účelom budete musieť urobiť určité nastavenia, ako aj pripojiť špeciálnu možnosť.

Ako nastaviť internet v sieti MTS
Ako nastaviť internet v sieti MTS

Inštrukcie

Krok 1

Najskôr pripojte nasledujúce možnosti: wap a gprs. To sa dá urobiť niekoľkými spôsobmi. Môžete napríklad zavolať mobilnému operátorovi na krátke číslo 0890 (hovor je pre všetkých predplatiteľov MTS OJSC bezplatný). Ak ste v roamingu, zavolajte na +7 423 2740740.

Krok 2

Pripojte vyššie uvedené možnosti prostredníctvom špeciálnej služby. Ak to chcete urobiť, v sieti MTS OJSC vytočte nasledujúcu kombináciu čísel: * 111 #. Alebo pošlite číslo 2 na krátke číslo 111.

Krok 3

Teraz skontrolujte, či je v nastaveniach profil MTS. Ak ho nenájdete, zavolajte kontaktnému centru a požiadajte ho o zaslanie nastavení internetu pre váš telefón. Potom dostanete servisnú správu, ktorú stačí uložiť a aktivovať.

Krok 4

Ak z nejakého dôvodu nemôžete kontaktovať operátora, ale máte bežný internet na dosah ruky, zadajte do panela s adresou odkaz https://www.mts.ru/help/settings/settings_phone/. Do príslušného poľa zadajte svoje telefónne číslo, na konci kliknite na „Odoslať“. Nastavenia prídu do vášho telefónu ako správa. Aktivujte ich a reštartujte mobilný telefón.

Krok 5

Ak vlastníte iPhone od spoločnosti MTS, uistite sa, že váš telefón už má potrebné nastavenia. Musíte ich iba aktivovať. Ak to chcete urobiť, prejdite do ponuky, vyberte možnosť „Nastavenia“a potom „Všeobecné“. V ponuke, ktorá sa otvorí, kliknite na položku „Sieť“- „Celulárna dátová sieť“.

Krok 6

Teraz budete musieť ručne zadať nasledujúce parametre: APN - internet.mts.ru, užívateľské meno - mts, heslo - to isté. Na načítanie stránky vyberte z ponuky kartu Safari.

Odporúča: