Ako Nastaviť GPRS-Internet Na Telefóne V Sieti MTS

Obsah:

Ako Nastaviť GPRS-Internet Na Telefóne V Sieti MTS
Ako Nastaviť GPRS-Internet Na Telefóne V Sieti MTS

Video: Ako Nastaviť GPRS-Internet Na Telefóne V Sieti MTS

Video: Ako Nastaviť GPRS-Internet Na Telefóne V Sieti MTS
Video: MTS GPRS 2024, Smieť
Anonim

GPRS (General Packet Radio Service) je jednou z najnovších technológií, ktorá umožňuje používateľom mobilných telefónov vymieňať si údaje s ostatnými účastníkmi v sieti GSM. Mobilní operátori používajú túto technológiu na zabezpečenie prístupu používateľov k internetu.

Ako nastaviť GPRS-Internet na telefóne v sieti MTS
Ako nastaviť GPRS-Internet na telefóne v sieti MTS

Inštrukcie

Krok 1

Nastavenie GPRS začína dvoma službami poskytovanými mobilnými operátormi: GPRS-Wap a GPRS-Internet. Ich hlavný rozdiel je v tom, že pre Wap stránky sa vyžaduje GPRS-Wap a keď sa pripojíte, bežné stránky vám nebudú k dispozícii a keď sa pripojíte k službe GPRS-Internet, budete môcť plne využívať internet z mobilný telefón.

Krok 2

Pred nastavením GPRS skontrolujte, či váš mobilný telefón dokáže pracovať s GPRS alebo EDGE. Ak nie, potom nemá zmysel nastavovať GPRS, pretože túto službu aj tak nebudete môcť používať. Aj keď v súčasnosti neexistujú telefóny, ktoré túto funkciu nepodporujú, jedinou výnimkou sú staršie modely mobilných zariadení.

Krok 3

Ak chcete nastaviť GPRS pre mobilného operátora MTS, aktivujte službu nasledujúcim spôsobom: - ak máte predplatený tarifný plán, vytočte z mobilného telefónu 0022 a postupujte podľa pokynov automatického informátora; - ak máte zmluvný tarifný plán, vytočte 0880 zo svojho mobilného telefónu a postupujte podľa pokynov automatického informátora.

Krok 4

Po aktivácii služby začnite nastavovať GPRS na svojom mobilnom telefóne zadaním nasledujúcich údajov: - Názov pripojenia: MTS Internet; - Dátový kanál: Paketové dáta (GPRS); - Názov prístupového bodu: internet.mts.ru; - Meno používateľa: mts; - Požiadavka na heslo: nie; - Heslo: mts; - Je lepšie nedotknúť sa ďalších parametrov a ponechať ich tak, ako sú predvolene.

Krok 5

Ak narazíte na situáciu, že keď sa pripojíte k službe GPRS-Internet a úplne nakonfigurujete svoj telefón, internet stále nebude fungovať, kontaktujte technickú podporu MTS zavolaním na bezplatné číslo 0880 z mobilného telefónu alebo číslo mesta (495) 766-0166.

Odporúča: