Ako Zablokovať Telefón Cez Internet

Obsah:

Ako Zablokovať Telefón Cez Internet
Ako Zablokovať Telefón Cez Internet

Video: Ako Zablokovať Telefón Cez Internet

Video: Ako Zablokovať Telefón Cez Internet
Video: Ako lokalizovať polohu mobilu cez internet? (návod) 2024, Smieť
Anonim

Ak plánujete nejaký čas nepoužívať svoje číslo spojené s tarifou s mesačným poplatkom za predplatné, môžete SIM kartu dočasne zablokovať, aby ste ušetrili peniaze. Číslo môžete ľubovoľne zablokovať zavolaním do kontaktného centra, navštívením predajnej kancelárie operátora alebo vykonaním jednoduchých akcií v aplikácii Internet Assistant. Posledná metóda blokovania sa priaznivo líši od ostatných v tom, že túto operáciu môžete vykonať nielen rýchlejšie, ale aj v zahraničí.

Ako zablokovať telefón cez internet
Ako zablokovať telefón cez internet

Nevyhnutné

  • - mobilný telefón
  • - internet

Inštrukcie

Krok 1

Aby ste mohli spravovať mobilné služby cez internet, najskôr choďte na web operátora a nájdite špeciálnu službu, ktorá vám umožní spravovať služby cez internet. Spoločnosť MTS nazýva túto službu „Internetový asistent“, Beeline - „My Beeline“, Megafon - „Sprievodca službou“.

Krok 2

Na prístup k službe si pripravte mobilný telefón. Vykonajte jednoduchý príkaz z mobilu alebo zavolajte na požadované číslo a nastavte heslo pre vstup do vášho osobného účtu.

Krok 3

Ak ste predplatiteľom MTS, vytočte na telefóne * 111 * 25 # a stlačte tlačidlo „Volať“alebo zavolajte na bezplatné číslo 1115. Nastavte heslo pozostávajúce zo 4 až 7 číslic.

Krok 4

Od operátora Beeline získate heslo k svojmu osobnému účtu tak, že z mobilného telefónu vytočíte * 110 * 9 # a kliknete na „Volať“. Po niekoľkých sekundách otvorte prichádzajúcu SMS správu s heslom.

Krok 5

Ak vaše číslo poskytuje Megafon, zadajte z telefónu príkaz * 105 * 00 # a stlačte tlačidlo „Volať“. Potom otvorte správu, ktorá bude obsahovať heslo, aby ste mohli zadať svoj osobný účet.

Krok 6

Ak chcete vstúpiť do internetovej služby, do poľa „Prihlásenie“zadajte svoje 10-miestne telefónne číslo. Do poľa „Heslo“zadajte číslo alebo symboly, ktoré ste nastavili v SMS správe.

Krok 7

Po zadaní osobného účtu vyberte v zobrazenej ponuke položku „Blokovanie čísel“. V zozname typov blokovania vyberte dobrovoľné blokovanie a zablokujte číslo podľa pokynov systému.

Krok 8

Vaše číslo bude blokované, kým ho neodblokujete. Nezabúdajte však, že každý operátor nastavuje pre dané číslo svoju maximálnu dobu nečinnosti.

Krok 9

Po uplynutí tejto doby je možné blokované číslo preniesť na inú osobu na ďalšie použitie. Pred blokovaním si preto nezabudnite prečítať podmienky jeho platnosti, ktoré nájdete na webových stránkach požadovaného poskytovateľa mobilných služieb.

Odporúča: