Aké Problémy Narazili Používatelia Na IPhone 8/8 Plus

Obsah:

Aké Problémy Narazili Používatelia Na IPhone 8/8 Plus
Aké Problémy Narazili Používatelia Na IPhone 8/8 Plus

Video: Aké Problémy Narazili Používatelia Na IPhone 8/8 Plus

Video: Aké Problémy Narazili Používatelia Na IPhone 8/8 Plus
Video: iPhone 8 Plus 2021 - Cтал еще круче на iOS 15 2024, Smieť
Anonim

Mnohí netrpezlivo očakávali vydanie nového iPhonu. A tu je dlho očakávaný smartphone na pultoch obchodov. Iba v prvých dňoch po spustení predaja začali používatelia nachádzať v nových výrobkoch z jabĺk nevýhody.

Aké problémy narazili používatelia na iPhone 8/8 Plus
Aké problémy narazili používatelia na iPhone 8/8 Plus

Sklo

Stojí za to začať tým, že iPhone 8 bol prepustený v skle. To mnohým nevyhovovalo, pretože predtým sa nestalo nič zlé na poškriabaní zadného krytu smartphonu a zanechaní tam priehlbiny - nuž, komu sa to nestane počas prevádzky telefónu? a výmena krytu bola jednoduchá, táto služba bola lacná. Výmena skleneného krytu však prináša určité ťažkosti. Po prvé, oprava bude stáť okrúhlu sumu. S najväčšou pravdepodobnosťou bude takáto služba stáť viac ako výmena obrazovky! Po druhé, je veľmi ťažké vykonať výmenu - diely vo vnútri sú usporiadané novým spôsobom. To je vo všeobecnosti dôvod vysokých nákladov na opravy.

Bezdrôtová nabíjačka

Apple sa rozhodol prekvapiť používateľov svojich produktov. iPhone 8/8 Plus je teraz nabíjaný bezdrôtovo. Ale nebudú fungovať so všetkými bezdrôtovými nabíjačkami, aj keď princíp fungovania zostal štandardný.

Rušenie

Mnohí si všimli, že počas hovoru je z reproduktora počuť zvláštny zvuk. Zamestnanci spoločnosti Apple skontrolovali, uznali problém a sľúbili, že problém odstránia. Problém zrejme spočíva v softvéri, pretože keď zapnete hudbu a video, rozprávate sa cez hlasitý telefón, nie sú počuť čudné zvuky z reproduktora.

Sada rýchleho nabíjania

Táto sada, bohužiaľ, nie je dodávaná s telefónom iPhone 8/8 Plus, aj keď oba modely telefónov tento štandard podporujú. Používatelia to neocenili - koniec koncov, musia si kúpiť napájací zdroj s káblom, ktorý za to rozloží asi päťtisíc rubľov!

Stojí za zmienku, že tieto problémy s iPhone 8/8 Plus nijako zvlášť neovplyvnili predaj dlho očakávaného nového produktu. Teraz si používatelia musia počkať na iPhone X.

Odporúča: