Ako Poslať Správu Na Mobilný Telefón

Obsah:

Ako Poslať Správu Na Mobilný Telefón
Ako Poslať Správu Na Mobilný Telefón

Video: Ako Poslať Správu Na Mobilný Telefón

Video: Ako Poslať Správu Na Mobilný Telefón
Video: ako špehovať mobilný telefón so systémom Android alebo ios, pretože pozná číslo 2024, Smieť
Anonim

World Wide Web obsahuje vo svojich hĺbkach také zaujímavé a užitočné služby, o ktorých mnohí ani len netušia. Niektoré z nich môžu pomôcť znížiť náklady na mobilnú komunikáciu, pretože keď máte po ruke počítač s internetom, môžete na svoj mobilný telefón posielať správy zadarmo.

Ako poslať správu na mobilný telefón
Ako poslať správu na mobilný telefón

Inštrukcie

Krok 1

Ak chcete poslať SMS na mobilný telefón, použite oficiálnu webovú stránku operátora, ktorý vlastní SIM kartu príjemcu. Spoločnosti Megafon, MTS, Beeline a TELE 2 poskytujú možnosť posielať desať bezplatných SMS každý deň z jednej adresy IP. Na odoslanie správ predplatiteľom použite nasledujúce formuláre:

- Megafón: www.sendsms.megafon.ru

- MTS: www.mts.ru/messaging/sendsms

- Beeline: www.beeline.ru/sms/index.wb

- Tele 2: www.sms.tele2.ru/ Upozorňujeme, že v osobitnom rozbaľovacom zozname umiestnenom na každej z týchto lokalít musíte zvoliť svoju oblasť, ak nie je nainštalovaná automaticky

Krok 2

Druhým spôsobom je stiahnutie špeciálneho PC klienta pre krátke správy. Jedným z týchto klientov je Mail. Ru Agent. Musíte si zaregistrovať poštovú schránku na webe www.mail.ru a postupujte podľa odkazu www.agent.mail.ru. Tu si musíte stiahnuť distribučnú súpravu programu pre Windows alebo Mac OS X, v závislosti od operačného systému, a nainštalovať ju do počítača. Po inštalácii spustite program. Po spustení budete musieť zadať meno a heslo účtu, ktorý ste si vytvorili na Mail.ru. Po potvrdení prihlásenia kliknite na odkaz „Pridať kontakt“

Krok 3

V okne, ktoré sa zobrazí, venujte pozornosť najnižším odkazom a vyberte možnosť „Pridať kontakt pre hovory a SMS“. V malom okne zadajte všetky požadované informácie (meno, telefón, ďalšie telefónne čísla) a kliknite na OK. Kontakt sa teraz zobrazí v špeciálnom zozname, z ktorého môžete na svoj telefón posielať bezplatné SMS. Dvakrát kliknite na meno kontaktu, otvorí sa okno na zadanie správy a potom kliknite na tlačidlo „Odoslať“.

Odporúča: