Ako Zmeniť Ikony IPhone

Obsah:

Ako Zmeniť Ikony IPhone
Ako Zmeniť Ikony IPhone

Video: Ako Zmeniť Ikony IPhone

Video: Ako Zmeniť Ikony IPhone
Video: Vlastní ikony na IOs14 /the Alas 2024, Smieť
Anonim

Štandardné ikony na ploche iPhone skôr alebo neskôr začnú byť nudné. Na internete je veľa rôznych ikon pre smartphone. Môžu byť nahradené pomocou príslušných nástrojov, ktoré vám umožňujú spravovať súborový systém zariadenia.

Ako zmeniť ikony iPhone
Ako zmeniť ikony iPhone

Nevyhnutné

  • - iPhone Explorer, priečinok iPhone alebo prehliadač iPhone;
  • - Letná alebo zimná tabuľa.

Inštrukcie

Krok 1

Stiahnite si program iPhone Explorer z oficiálnych webových stránok a nainštalujte ho do svojho počítača pomocou iTunes. Tento nástroj umožňuje zobraziť súborový systém telefónu a vykonávať s ním určité akcie.

Krok 2

Stiahnite si potrebnú sadu ikon pre aplikácie z Internetu. Najlepšie je sťahovať takéto súbory z fór venovaných danému zariadeniu. Na rovnakom mieste je každá sada často sprevádzaná kompletnými pokynmi na inštaláciu, tk. niektoré súbory majú neštandardnú príponu alebo majú svoje vlastné zvláštnosti. Súbor s ikonou iPhone má zvyčajne príponu.png.

Krok 3

Pripojte telefón k počítaču. Prejdite do priečinka, v ktorom je umiestnená nainštalovaná aplikácia, za ktorú chcete ikonu nahradiť („/Apps/application_name.app/application_name.app.app“).

Krok 4

Nájdite súbor s názvom podobným „[email protected]“(pre iPhone 3GS bude mať súbor názov Icon.png). Nahraďte ho stiahnutou ikonou. V prípade iPhonu 4 by mala byť ikona 114 x 114 pixelov, zatiaľ čo obrázky aplikácií v 3GS a starších modeloch sú 57 x 57.

Krok 5

Reštartujte telefón. Ikony sú nastavené.

Krok 6

V AppStore je tiež veľa programov, ktoré vám umožňujú meniť tému vášho smartphonu a meniť ikony. Najbežnejšie sú jednoduché aplikácie Summer Board a WinterBoard, ktoré vám umožňujú stiahnuť požadované témy prostredníctvom oficiálnych zrkadiel pomocou vlastných nastavení a nainštalovať ich priamo z telefónu. Za zmenu ikon je zodpovedná položka „Ikony tém“v okne programu. Po nastavení príslušného prepínača do polohy „ZAPNUTÉ“budú ikony automaticky nahradené obrázkami z vybranej témy.

Odporúča: