Ako Odstrániť Vyzváňací Tón

Obsah:

Ako Odstrániť Vyzváňací Tón
Ako Odstrániť Vyzváňací Tón

Video: Ako Odstrániť Vyzváňací Tón

Video: Ako Odstrániť Vyzváňací Tón
Video: Péče o Kalanchoe Blossfeldiana a Kalanchoe Calandiva po zakoupení [Titulky v češtině] 2024, Smieť
Anonim

Populárnou službou mobilných operátorov sa v našej dobe stalo nahradenie štandardného pípnutia melódiou alebo zvukom. Spočiatku sa to javí ako dobrý nápad, ale problém je, že to počuje každý okrem vás, a preto ľudí táto výmena často otravuje. V takom prípade je lepšie melódiu odstrániť a vrátiť štandardné pípnutie.

Ako odstrániť vyzváňací tón
Ako odstrániť vyzváňací tón

Inštrukcie

Krok 1

Ak máte operátora MTS, odstráňte melódiu, ktorá nahradí oznamovací tón. V takom prípade musíte deaktivovať službu Good'ok. Za týmto účelom vytočte * 111 * 29 # zo svojho mobilného telefónu. Potom vyberte možnosť Zakázať.

Krok 2

Službu „Mobilný asistent“môžete tiež využiť tak, že z mobilu zavoláte na číslo 111 a vypnete vyzváňací tón. Prejdite na webovú stránku služby „Internet Assistant“, zadajte svoje používateľské meno a heslo a vstúpte do systému. Potom vyberte požadovanú možnosť v ponuke a namiesto oznamovacieho tónu deaktivujte melódiu.

Krok 3

Zakázaním služby „Dobrý deň“operátora „Beeline“odstránite vyzváňací tón z vášho čísla. Za týmto účelom vytočte z telefónu telefónnu linku 0770 a stlačte tlačidlo Volať. Potom vyberte požadovanú možnosť. Upozorňujeme, že nastavenia tejto služby a všetky objednané melódie sa uložia po dobu jedného mesiaca.

Krok 4

Ak potrebujete namiesto zvukového signálu operátora „Beeline-Ukrajina“odstrániť melódiu, deaktivujte službu „D-Jingle“. Ak to chcete urobiť, prejdite do systému „Internet Assistant“, „Nastavenia“, potom „D-Jingle“a kliknite na „Zakázať službu“. Alebo zavolajte na 465 a choďte do ponuky služieb a deaktivujte ju. Môžete tiež poslať SMS na číslo 465 s textom 012.

Krok 5

Zakážte službu „Osobný oznamovací tón“operátora „Megafon“. Ak to chcete urobiť, zavolajte na bezplatné číslo 0660 zo svojho mobilného telefónu, potom postupujte podľa pokynov automatického informátora a vypnite melódiu hovoru. Môžete to urobiť aj na webovej stránke služby https://pg.megafon.ru/, pre ktorú musíte vstúpiť do systému pomocou svojho používateľského mena (telefónneho čísla) a hesla a zvoliť príslušnú časť.

Krok 6

Zakážte službu D-jingle operátora Kyivstar. To je možné vykonať pomocou SMS s kódom 012 zaslanej na krátke číslo 465. Táto správa je zadarmo.

Odporúča: