Ako Zistiť číslo Sim Karty Mts

Obsah:

Ako Zistiť číslo Sim Karty Mts
Ako Zistiť číslo Sim Karty Mts

Video: Ako Zistiť číslo Sim Karty Mts

Video: Ako Zistiť číslo Sim Karty Mts
Video: Сим карта МТС без салонов, офисов и бумаг активация, покупка | Астего 2024, Apríl
Anonim

Ak máte SIM kartu mobilného operátora MTS, ľahko zistíte jej číslo. Existujú dva najjednoduchšie a najdostupnejšie spôsoby, ako objasniť tieto informácie.

Ako zistiť číslo SIM karty MTS
Ako zistiť číslo SIM karty MTS

Je to nevyhnutné

Mobilný telefón

Inštrukcie

Krok 1

Ak potrebujete objasniť číslo SIM karty MTS, môžete to urobiť dvoma radikálne odlišnými spôsobmi naraz. Každá z metód získavania takýchto informácií je samozrejme svojím spôsobom dobrá a efektívna.

Krok 2

Objasnenie čísla MTS vytočením telefónneho čísla. Vložte SIM kartu mobilného operátora MTS do mobilného telefónu a potom zapnite zariadenie. Ak chcete určiť telefónne číslo, vytočte nasledujúcu kombináciu čísel a stlačte tlačidlo Volať: 0887. Spravidla je potrebné poznamenať, že to môžete urobiť aj otvorením zoznamu kontaktov v telefóne. SIM karta obsahuje všetky najvýznamnejšie čísla pre predplatiteľa vrátane informácií o zadaní telefónneho čísla samotnej SIM karty.

Krok 3

Číslo SIM karty MTS môžete zistiť aj tak, že zavoláte na akýkoľvek telefón, ktorý poskytuje službu identifikácie čísla. Po uskutočnení hovoru sa na druhom telefóne zobrazí jedenásťmiestne číslo, ktoré patrí k vašej SIM karte. Na záver by som rád dodal, že pri zakúpení získate informácie o počte SIM karty MTS. Telefónne číslo bude uvedené v zmluve o poskytovaní služieb s mobilným operátorom.

Odporúča: