Ako Pripojiť Neobmedzený Internet Megafon K Telefónu, Tabletu Alebo Počítaču

Obsah:

Ako Pripojiť Neobmedzený Internet Megafon K Telefónu, Tabletu Alebo Počítaču
Ako Pripojiť Neobmedzený Internet Megafon K Telefónu, Tabletu Alebo Počítaču

Video: Ako Pripojiť Neobmedzený Internet Megafon K Telefónu, Tabletu Alebo Počítaču

Video: Ako Pripojiť Neobmedzený Internet Megafon K Telefónu, Tabletu Alebo Počítaču
Video: Как отключить тариф или перейти на другой тариф на МегаФоне 2024, Apríl
Anonim

Je ťažké si predstaviť moderného človeka, ktorý nepoužíva internet. Používatelia nie vždy majú možnosť pripojenia k pevnej sieti. V takom prípade prídu na pomoc mobilní operátori. Ak chcete zostať na cestách v kontakte, môžete si k telefónu alebo tabletu pripojiť neobmedzený internetový megafón a na serveri dacha prístup k sieti z počítača alebo notebooku cez USB modem.

Ako pripojiť neobmedzený internet Megafon k telefónu, tabletu alebo počítaču
Ako pripojiť neobmedzený internet Megafon k telefónu, tabletu alebo počítaču

Ako pripojiť mobilný internet Megafon k telefónu

Pripojenie neobmedzeného internetu, ak je vaším operátorom Megafon, je celkom jednoduché.

Ak chcete určiť tarifu, prejdite na web megafon.ru, vyberte svoju oblasť a nájdite popis tarifných plánov pre neobmedzený internet.

Pri výbere sa musíte riadiť objemom prenosu zahrnutým v balíku a nákladmi na službu. Ak radi cestujete, mali by ste venovať pozornosť tarife platnej v celom Rusku, ako aj možnostiam, ktoré vám umožňujú pripojenie k sieti v zahraničí.

Po výbere tarify sa môžete pripojiť online prostredníctvom svojho osobného účtu, ako aj pomocou špeciálnych príkazov. Vedľa požadovanej tarify uvidíte kombináciu čísel. Je tiež možné poslať správu.

Ak je pre vás ťažké zistiť, ako samostatne pripojiť neobmedzený internet Megafon k telefónu, zavolajte operátorovi na bezplatnú horúcu linku 0500 alebo sa obráťte na servisný úrad s cestovným pasom. Špecialisti spoločnosti vám pomôžu s výberom a prístupom k službám.

Ako pripojiť internet Megafon k tabletu

Ak je váš tablet schopný nainštalovať SIM kartu a chcete sa k nej pripojiť neobmedzeným internetom od spoločnosti Megafon, musíte si kúpiť kartu v ktoromkoľvek komunikačnom obchode a vložiť ju do zariadenia. Spravidla platí, že pri predaji SIM karty si zamestnanci salónu pripájajú internet sami, ale ak sa tak nestane, môžete to urobiť pomocou vyššie opísaných metód.

Ak váš tablet nemá slot na SIM kartu, ale má USB port, môžete sa pripojiť pomocou modemu. Potrebujete na to všetku túto sim kartu s pripojením na internet.

Ale aj keď nie je možnosť pripojenia cez USB alebo SIM kartu, nezúfajte. Neobmedzený internet Megafon môžete pripojiť pomocou wi-fi. Aby ste to dosiahli, musíte povoliť službu na svojom mobile a zmeniť ju na vysielacie zariadenie. Aby ste to dosiahli, musíte v nastaveniach telefónu povoliť režim modemu. Zariadenia sú pripojené prostredníctvom bezdrôtovej siete wi-fi.

Ako pripojiť neobmedzený internet z Megafonu k počítaču alebo notebooku

Môžete tiež pripojiť internet k počítaču alebo notebooku pomocou USB modemu so SIM kartou Megafon alebo cez wi-fi z iného zariadenia. Vysielacími zariadeniami môžu byť telefón, tablet alebo iný prenosný počítač. Pripojenie sa uskutočňuje pomocou metód opísaných vyššie.

Odporúča: