Ako Pripojiť Internet K Počítaču Pomocou Mobilného Telefónu

Obsah:

Ako Pripojiť Internet K Počítaču Pomocou Mobilného Telefónu
Ako Pripojiť Internet K Počítaču Pomocou Mobilného Telefónu

Video: Ako Pripojiť Internet K Počítaču Pomocou Mobilného Telefónu

Video: Ako Pripojiť Internet K Počítaču Pomocou Mobilného Telefónu
Video: Ako pripojiť televíziu na internet? 2024, Apríl
Anonim

Internet hrá v ľudskom živote dôležitú úlohu. Slúži na prácu, komunikáciu, zábavu. Existuje mnoho spôsobov, ako pripojiť internet k počítaču, jedným z nich je použitie mobilného telefónu.

Ako pripojiť internet k počítaču pomocou mobilného telefónu
Ako pripojiť internet k počítaču pomocou mobilného telefónu

Inštrukcie

Krok 1

Pripojte mobilný telefón k počítaču. Použite na to jeden z nasledujúcich nástrojov: USB kábel, infračervený port, pripojenie Bluetooth. Po pripojení telefónu systém zistí pripojenie nového zariadenia. Niektoré modely telefónov, keď sú pripojené k počítaču, požadujú typ pripojenia: ako modem alebo ako pamäťové zariadenie. Vyberte požadovanú možnosť.

Krok 2

Potom nainštalujte ovládač, ktorý vám umožní používať telefón ako modem. Spravidla sa nachádza na disku CD, ktorý sa dodáva so samotným telefónom. Ak z nejakého dôvodu nie je k dispozícii žiadny disk alebo ovládač, stiahnite si ho z oficiálnej webovej stránky výrobcu. Za týmto účelom spustite internetový prehliadač, prejdite na webovú stránku výrobcu, v zozname produktov vyberte požadovaný model telefónu a potom kliknite na odkaz na stiahnutie ovládača. Po inštalácii reštartujte počítač.

Krok 3

Skontrolujte, či váš telefón funguje správne ako modem. Vyberte „Štart“-> „Ovládací panel“-> „Možnosti telefónu a modemu“. Zadajte smerové číslo oblasti a otvorte kartu „Modemy“. Ak je váš telefón uvedený v zozname, ovládač je nainštalovaný správne. Ak nie, zopakujte postup inštalácie.

Krok 4

Na tej istej karte vyberte modem a kliknite na tlačidlo „Vlastnosti“. Otvorte kartu „Diagnostika“a zvoľte „Anketa modem“. Ak nie je výsledok - s najväčšou pravdepodobnosťou iný modem nainštalovaný v systéme zasahuje do práce. Pomocou nastavení ho pripojte k portu COM, ktorého sériové číslo bude väčšie ako číslo portu COM telefónneho modemu.

Krok 5

Vytvorte pripojenia na prístup na internet. Vyberte možnosť „Štart“-> „Pripojenie“-> „Zobraziť všetky pripojenia“. Vyberte „Vytvoriť nové pripojenie“, potom „Pripojiť na internet“, „Nastaviť pripojenie manuálne“, „Cez bežný modem“. V zozname vyberte telefónny modem. Zadajte ľubovoľné meno poskytovateľa služieb a ako číslo zadajte * 99 # alebo * 99 *** 1 #. Meno a heslo každého mobilného operátora je odlišné - spravidla sa zhoduje s menom operátora. Napríklad beeline, mts atď. Potom kliknite na „Dokončiť“. Pomocou vytvoreného pripojenia sa môžete pripojiť na internet.

Odporúča: