Ako Písať A Posielať SMS

Obsah:

Ako Písať A Posielať SMS
Ako Písať A Posielať SMS

Video: Ako Písať A Posielať SMS

Video: Ako Písať A Posielať SMS
Video: Ako a prečo písať 1 NEWSLETTER týždenne 2024, Smieť
Anonim

Jednou z najbežnejších metód informovania a výmeny informácií sú krátke textové správy (skrátene SMS), ktoré je možné odosielať na mobilné telefóny. Informovanie prostredníctvom SMS je pohodlné, pretože príjemca netrávi veľa času a správu si prečíta na sto percent, aj keď je v čase prijatia telefón ďaleko od neho. Na písanie a odosielanie SMS môžete použiť niekoľko jednoduchých metód.

Ako písať a posielať SMS
Ako písať a posielať SMS

Inštrukcie

Krok 1

Najjednoduchší spôsob odosielania SMS je používať mobilný telefón. V takom prípade musíte nájsť v menu telefónu sekciu SMS (alebo „Správy“) a potom zvoliť „Napísať SMS“alebo „Napísať správu“. Do poľa „Príjemca“uveďte číslo účastníka, ktorému chcete správu poslať, a po napísaní textu správy kliknite na tlačidlo „Odoslať“.

Krok 2

Pre bezplatné zasielanie SMS vám budú online služby užitočné. Zistite, ktorému operátorovi patrí číslo, ktoré používa predplatiteľ, o ktorého máte záujem, a potom vyhľadajte jeho oficiálnu webovú stránku. Pre Beeline to tak je www.beeline.ru, pre MTS - www.mts.ru, pre MegaFon - www.megafon.ru. Použite funkciu vyhľadávania na webe, vaším cieľom je nájsť formulár na zasielanie SMS správ. Potom zadajte číslo účastníka a text správy. Môže sa od vás vyžadovať zadanie overovacieho kódu. Urobte to a kliknite na tlačidlo „Odoslať“

Krok 3

Použite program „Mail.ru Agent“alebo ICQ. Oba tieto programy majú rozhranie na odosielanie správ na mobilné telefóny. Vytvorte nový kontakt pre hovory a SMS a potom otvorte dialógové okno. Zadajte svoju správu a kliknite na tlačidlo „Odoslať“. Upozorňujeme, že môžu existovať obmedzenia týkajúce sa počtu znakov v SMS správe, ako aj obmedzenia počtu SMS odoslaných za minútu.

Odporúča: