Ako Kopírovať Telefóny Do Počítača

Obsah:

Ako Kopírovať Telefóny Do Počítača
Ako Kopírovať Telefóny Do Počítača

Video: Ako Kopírovať Telefóny Do Počítača

Video: Ako Kopírovať Telefóny Do Počítača
Video: Ako kopírovať súbory medzi mobilom a PC (notebookom) 2024, Smieť
Anonim

Kopírovanie kontaktov z telefónu do počítača sa pre rôzne modely telefónov zvyčajne vykonáva odlišne. Zvyčajne sa to dá urobiť pomocou špeciálnych programov, ktoré umožňujú synchronizáciu telefónu a počítača.

Ako kopírovať telefóny do počítača
Ako kopírovať telefóny do počítača

Nevyhnutné

  • - počítač;
  • - program;
  • - mobilný telefón.

Inštrukcie

Krok 1

Najskôr zistite, aký program potrebujete na synchronizáciu počítača s telefónom. Informácie nájdete na oficiálnych webových stránkach výrobcu telefónu. Nainštalujte program do počítača. Upozorňujeme, že pre telefóny založené na operačnom systéme Android budete potrebovať vytvorený účet Google, komunikátory Windows sa synchronizujú s aplikáciou Outlook, pre Nokiu budete potrebovať aplikáciu Nokia PC Suite, synchronizácia sa vykonáva aj s aplikáciou Outlook, kontakty sa kopírujú z iPhone cez iTunes.

Krok 2

Po overení, ktorý program potrebujete, si ho stiahnite do počítača. Postupujte podľa pokynov na inštaláciu. Potom pripojte telefón k počítaču pomocou kábla USB. Počkajte, kým počítač rozpozná zariadenie. Pri prvom pripojení môže čakacia doba trvať až niekoľko minút.

Krok 3

Ďalšie akcie závisia iba od funkcií operačného systému. V iPhone vyberte v správcovi zariadení v počítači kartu „Informácie“, odtiaľ importujte kontakty. V Nokii postupujte takto: Menu-Kontakty-Nastavenia-Kopírovať-zo sim-karty do pamäte telefónu-Všetko naraz-Presunúť (v telefóne), Nokia-Synchronizovať-Nastavenia-Vytvoriť nové nastavenia-Outlook (v počítači).

V systéme Android sa kopírovanie uskutočňuje nasledujúcim spôsobom: synchronizujte svoj účet Google, potom prejdite do samotného účtu a kliknite na tlačidlo „Importovať“, všetky telefóny sa uložia do vyhľadávača Google.

Krok 4

Niektoré modely telefónov majú takzvané „vCards“- vizitky. V takom prípade môžete na telefóne vytvoriť vizitku. Potom skopírujte vytvorenú vizitku na flash kartu. Vložte flash kartu do špeciálnej čítačky pripojenej k počítaču alebo k telefónu pripojte samotný telefón. Teraz importujte telefón z karty Flash do počítača. Táto akcia je podobná kopírovaniu súborov z rôznych jednotiek vo vnútri počítača.

Odporúča: