Ako Do Telefónu Nainštalovať Bezplatné ICQ

Obsah:

Ako Do Telefónu Nainštalovať Bezplatné ICQ
Ako Do Telefónu Nainštalovať Bezplatné ICQ

Video: Ako Do Telefónu Nainštalovať Bezplatné ICQ

Video: Ako Do Telefónu Nainštalovať Bezplatné ICQ
Video: Новая Аська : ICQ New ! 2024, Apríl
Anonim

ICQ je populárny program na odosielanie textových správ. Táto aplikácia bola pôvodne určená pre operačný systém Windows. V súčasnosti ICQ vlastníci mobilných telefónov aktívne používajú.

Ako do telefónu nainštalovať bezplatné ICQ
Ako do telefónu nainštalovať bezplatné ICQ

Nevyhnutné

  • - PC Suite;
  • - prístup na internet.

Inštrukcie

Krok 1

Inštalácia mobilnej verzie klienta ICQ sa dosahuje dvoma spôsobmi. V prvom prípade budete na svojom mobilnom zariadení potrebovať aktívne pripojenie na internet. Vytvorte určené pripojenie a vo svojom telefóne spustite internetový prehliadač.

Krok 2

Uistite sa, že vaše mobilné zariadenie podporuje aplikácie Java. Postupujte podľa odkazu www.jimm.ru. Kliknite na tlačidlo Stiahnuť. Ak sa toto tlačidlo nezobrazuje, kliknite na odkaz https://jimm.ru/jimmik.jar. Chvíľu počkajte, kým sa zadaný súbor načíta do pamäte zariadenia.

Krok 3

Aplikáciu spustite po dokončení sťahovania. Ak chcete vstúpiť do programu, zadajte UIN a heslo, ktoré používate na pripojenie z osobného počítača.

Krok 4

Ak si chcete stiahnuť aplikáciu do telefónu pomocou počítača, spustite internetový prehľadávač počítača a otvorte webovú stránku www.jimm.org. Kliknite na odkaz Stiahnuť Jimm. Stiahnite si archív s príponou 7z alebo zip.

Krok 5

Extrahujte súbor zo stiahnutého archívu. Pripojte mobilný telefón k počítaču. Použite na to dátový kábel pripojený k rozhraniu USB.

Krok 6

Vložte súbor jar do pamäte zariadenia. Môžete tiež skopírovať súbory, ktoré chcete, na pamäťovú kartu, ak sa používajú vo vašom mobilnom telefóne.

Krok 7

Pre relatívne staré verzie telefónov musíte použiť špeciálny program určený na inštaláciu aplikácií. Nainštalujte si PC Suite požadovanej spoločnosti (Nokia, Samsung, Sony Ericsson).

Krok 8

Pripojte telefón a kliknite na tlačidlo Inštalovať aplikácie. Vyberte súbor jar extrahovaný z archívu. Počkajte na dokončenie procesu kopírovania súborov. Odpojte mobilný telefón od kábla a spustite aplikáciu. Ak program nefunguje správne, skúste si stiahnuť inú verziu Jimm.

Odporúča: