Ako Automaticky Konfigurovať Internet V Telefóne

Obsah:

Ako Automaticky Konfigurovať Internet V Telefóne
Ako Automaticky Konfigurovať Internet V Telefóne

Video: Ako Automaticky Konfigurovať Internet V Telefóne

Video: Ako Automaticky Konfigurovať Internet V Telefóne
Video: Автоматическое включениевыключение моб. интернета при активации/деактивации WiFi 2024, Apríl
Anonim

Všetci operátori veľkej trojky (MTS, Beeline, Megafon) poskytujú svojim predplatiteľom možnosť automaticky nakonfigurovať svoje telefóny na prístup na internet. Za príklad sú považované služby operátora MTS.

Ako automaticky konfigurovať internet v telefóne
Ako automaticky konfigurovať internet v telefóne

Inštrukcie

Krok 1

Najjednoduchším spôsobom získate automatické nastavenia prístupu na internet. Ak to chcete urobiť, jednoducho vytočte krátke číslo 0876 v telefóne a počkajte, kým sa dokončí správa automatického informátora. Hovor je bezplatný. Správa s automatickým nastavením prístupu na internet bude doručená do desiatich minút. Upozorňujeme, že táto metóda je iba pre WAP GPRS.

Krok 2

Automatickú konfiguráciu internetového GPRS môže užívateľ vykonať zaslaním SMS správy na krátke číslo 1234. Obsah takejto správy by mal byť jedno slovo - internet. Príjem odpovede s automatickým nastavením bude trvať menej ako desať minút.

Krok 3

Upozorňujeme, že niektoré staršie modely telefónov nepodporujú automatické nastavenie prístupu na internet, môžu však používať internetové GPRS. Niektoré modely môžu mať iba funkciu WAP GPRS.

Krok 4

Existuje tiež absolútne univerzálna metóda automatického nastavenia prístupu na internet, vhodná pre predplatiteľov všetkých operátorov. Aby ste mohli používať túto službu, potrebujete počítač s prístupom na internet. Kliknutím na tlačidlo „Štart“zavolajte do hlavnej ponuky systému a prejdite do časti „Všetky programy“. Spustite prehliadač a do panela s adresou zadajte

Krok 5

Vyplňte špecializovaný formulár na stránke, ktorá sa otvorí. V takom prípade musíte uviesť: - mobilného operátora, - model mobilného telefónu, - vaše číslo, Potom kliknite na tlačidlo „Získať nastavenia prostredníctvom SMS“a počkajte na správu. Uložte prijaté nastavenia pre automatický prístup na internet.

Krok 6

Ak nie je možné použiť všetky vyššie uvedené metódy, odporúča sa kontaktovať najbližší mobilný salón, kde konzultanti vykonajú operáciu nastavenia prístupu na internet a bezplatného príjmu MMS.

Odporúča: