Ako Blokovať číslo Mobilného Telefónu

Obsah:

Ako Blokovať číslo Mobilného Telefónu
Ako Blokovať číslo Mobilného Telefónu

Video: Ako Blokovať číslo Mobilného Telefónu

Video: Ako Blokovať číslo Mobilného Telefónu
Video: Blokace telefonního čísla zpusoby a fukčnost 2024, Smieť
Anonim

Stratili ste mobilný telefón? Je naliehavé číslo zablokovať. V opačnom prípade môžu cudzinci používať váš telefón a zostatok na vašom účte sa priblíži k nule.

Ako blokovať číslo mobilného telefónu
Ako blokovať číslo mobilného telefónu

Inštrukcie

Krok 1

Ak chcete zablokovať číslo mobilného telefónu, musíte ísť do kancelárie svojho mobilného operátora. Vyberte si najpohodlnejšie miesto pre kanceláriu telekomunikačného operátora. Ušetrí vám to čas na ceste k nemu. Napíš vyhlásenie o blokovaní čísla. Získajte vzorovú aplikáciu od manažéra. Poskytne vám tiež informačnú podporu pre prípad, že pri vykonávaní aplikácie budete zmätení. Nezabudnite si vziať so sebou doklady totožnosti. V žiadosti bude potrebné uviesť údaje o pase.

Krok 2

Číslo zablokujte kontaktovaním technickej podpory telekomunikačného operátora, ktorého služby využívate. Pamätajte, že všetci telekomunikační operátori majú blokovanie čísel zadarmo. Keď zavoláte na zákaznícku podporu svojho operátora, nezabudnite, že budete musieť uviesť podrobnosti o pase. Počas operácie ich preto majte po ruke.

Krok 3

Na webových stránkach mnohých telekomunikačných operátorov existuje možnosť blokovania čísel online prostredníctvom vášho osobného účtu. Prečítajte si pokyny na webových stránkach svojho operátora a zablokujte svoje mobilné telefónne číslo bez toho, aby ste opustili počítač. Ak nemáte registráciu na webe, môžu nastať ťažkosti a v dôsledku toho nebude mať prístup k vášmu osobnému účtu. Potom musíte prejsť registračným postupom. Prostredníctvom svojho osobného účtu získate okrem možnosti blokovania vášho čísla aj prístup k ďalším užitočným funkciám.

Krok 4

Môžete tiež použiť funkciu „čiernej listiny“na vylúčenie hovorov od otravného alebo otravného účastníka. Táto služba je k dispozícii u mnohých operátorov prostredníctvom ponuky automatizovanej pomoci a je často bezplatná. Pamätajte, že ak vlastníte telefón, ktorý bol vydaný pred viac ako 7 rokmi, nemusí mať zadanú funkciu.

Odporúča: