Preneste Kontakty Do IPhone

Obsah:

Preneste Kontakty Do IPhone
Preneste Kontakty Do IPhone

Video: Preneste Kontakty Do IPhone

Video: Preneste Kontakty Do IPhone
Video: Как восстановить контакты на iPhone? 2024, Smieť
Anonim

Jedným z bežných problémov, s ktorými sa mnohí používatelia zariadení iPhone stretávajú, je, že nevedia, ako preniesť kontakty do zariadenia iPhone. Dávno sú roky, keď bolo potrebné ručne „vraziť“stovky dôležitých kontaktov do telefónneho zoznamu. Teraz je to pohodlný automatizovaný proces.

Preneste kontakty do iPhone
Preneste kontakty do iPhone

Preneste kontakty do iPhone pomocou SIM karty

Najskôr uložte všetky kontakty na SIM kartu v starom telefóne a potom ich vložte do telefónu iPhone. Prejdite do ponuky „Nastavenia“a odtiaľ - do časti „Pošta, adresy, kalendáre“. Ďalej kliknite na „Importovať kontakty SIM“a počkajte, kým sa import nedokončí.

To je všetko, pomocou SIM karty je veľmi ľahké prenášať kontakty do telefónneho zoznamu v iPhone.

Preneste kontakty do iPhone pomocou iCloudu

Kontakty môžete do iPhonu prenášať nielen pomocou SIM karty. Môžete použiť Apple iCloud, pohodlné bezplatné cloudové úložisko, ktoré používa veľa používateľov zariadení iPhone a iPad.

Najskôr uložte všetky svoje kontakty zo starého telefónu do počítača vo formáte.vcf. Prihláste sa do svojho účtu iCloud (pomocou svojich údajov Apple ID). Prejdite do ponuky „Kontakty“. Kliknite na ikonu nastavení v ľavom dolnom rohu obrazovky. V ponuke, ktorú ste dostali, kliknite na možnosť „Importovať vCard“. Ďalej sa otvorí okno, kde vyberte exportovaný súbor vo formáte.vcf. Akonáhle dôjde k autorizácii z iCloudu na iPhone, všetky kontakty sa okamžite synchronizujú.

Stojí za zmienku, že iCloud je veľmi užitočná aplikácia pre majiteľov iPhone, vďaka ktorej môžete bez problémov obnoviť všetky dáta, aj keď sa telefón stratí.

Oba spôsoby prenosu kontaktov do iPhone sú efektívne, použite ten, ktorý vám vyhovuje najviac!

Odporúča: