Ako Prenášať Icq Z Telefónu Na Telefón

Obsah:

Ako Prenášať Icq Z Telefónu Na Telefón
Ako Prenášať Icq Z Telefónu Na Telefón

Video: Ako Prenášať Icq Z Telefónu Na Telefón

Video: Ako Prenášať Icq Z Telefónu Na Telefón
Video: Как пользоваться ICQ с телефона 2024, Smieť
Anonim

Existuje niekoľko spôsobov, ako nainštalovať icq na mobilný telefón: priamym prechodom na web WAP z mobilného telefónu a stiahnutím inštalačného súboru alebo stiahnutím inštalačného súboru z Internetu do počítača a potom pomocou kábla USB alebo rozhrania Bluetooth. technológie, nainštalujte si klienta do telefónu. Ako preniesť inštalačný súbor z jedného telefónu do druhého?

Inštaláciou icq do telefónu získate neobmedzenú komunikáciu
Inštaláciou icq do telefónu získate neobmedzenú komunikáciu

Inštrukcie

Krok 1

S rozvojom internetu sa umožnila komunikácia prostredníctvom prenosu správ. Na tento účel sa používa veľa programov („klientov“), z ktorých jeden je icq (známejší ako „ICQ“). icq je najobľúbenejší klient pre komunikáciu, ktorého jednou z funkcií je inštalácia klienta na mobilný telefón. Ak vlastníte smartphone (komunikátor), nie je prenos inštalačného súboru z telefónu náročná úloha. Na takýto telefón stačí nainštalovať klienta. Spravidla sa na smartphonoch (komunikátoroch) ukladá inštalačný súbor na samostatné miesto (napríklad na smartfónoch Nokia sa dajú inštalačné súbory uložené v telefóne zobraziť pomocou funkcie File Manager). Vybraný inštalačný súbor je možné preniesť do iného telefónu pomocou technológie Bluetooth.

Krok 2

Ak váš mobilný telefón nie je smartphone, nerozčuľujte sa. Hlavné podmienky prenosu inštalačného súboru z mobilného telefónu sú prítomnosť technológie Bluetooth a podpora aplikácií využívajúcich technológiu Java. Pri inštalácii klienta icq na mobilný telefón pomocou kábla USB z počítača sa inštalačný súbor uloží do telefónu v koreňovom priečinku telefónu. Súbory, ktoré sú uložené v koreňovom priečinku telefónu, je možné vykonávať iba pomocou aplikácií - správcov súborov. Tieto aplikácie je možné nainštalovať na akýkoľvek telefón s podporou Java. Koreňový priečinok telefónu v správcoch súborov je označený ako „C:“. V tejto zložke stačí nájsť inštalačný súbor a preniesť ho pomocou technológie Bluetooth. Je pravda, že niektoré programy - správcovia súborov vyžadujú synchronizáciu so spustením technológie „Bluetooth“. K tomu stačí v nastaveniach programu povoliť funkciu „Spustiť Bluetooth pri prenose súboru“.

Krok 3

Telefóny, v ktorých sú inštalačné súbory uložené spolu so všetkými súbormi, ale v samostatnom priečinku, napríklad v priečinku „Ostatné súbory“, je možné rozlíšiť do samostatnej kategórie. Medzi tieto telefóny patrí napríklad Samsung. Inštalačný súbor môžete z takéhoto telefónu preniesť rovnakým spôsobom ako akýkoľvek iný súbor. Ak sa však počas prenosu súboru vyskytnú problémy, musíte na inštaláciu inštalačného súboru nainštalovať správcu súborov.

Odporúča: