Ako Nastaviť Internet A Mms Vo Vašom Telefóne

Obsah:

Ako Nastaviť Internet A Mms Vo Vašom Telefóne
Ako Nastaviť Internet A Mms Vo Vašom Telefóne

Video: Ako Nastaviť Internet A Mms Vo Vašom Telefóne

Video: Ako Nastaviť Internet A Mms Vo Vašom Telefóne
Video: Ako si nastaviť 4G LTE na svojom mobile? 2024, Apríl
Anonim

Predplatitelia všetkých významných ruských telekomunikačných operátorov môžu používať internet a posielať SMS. Ak to chcete urobiť, musíte najskôr získať špeciálne nastavenia. To je možné vykonať pomocou poskytnutých čísel alebo služieb.

Ako nastaviť internet a mms vo vašom telefóne
Ako nastaviť internet a mms vo vašom telefóne

Inštrukcie

Krok 1

Klienti Megafonu môžu dostávať automatické nastavenia internetu prostredníctvom SMS. Stačí poslať správu s textom 1 na krátke číslo 5049. Rovnakým číslom sú k dispozícii aj nastavenia WAP a MMS. Pri podávaní žiadosti jednoducho nahraďte jeden tromi alebo dvoma. Okrem toho môžete kedykoľvek zavolať na číslo 05049 alebo 05190.

Krok 2

Ak chcete objednať nastavenie mms v Megafone, musíte navštíviť oficiálnu webovú stránku spoločnosti a vyplniť tam špeciálny formulár. Hneď ako účastník prijme a uloží objednané nastavenia, bude môcť nielen odosielať a prijímať MMS správy, ale aj používať mobilný internet. Ak chcete získať automatické nastavenia, môžete tiež zavolať na Centrum podpory zákazníkov na čísle 0500.

Krok 3

V MTS je objednávanie nastavení internetu možné vďaka bezplatnému číslu 0876. Okrem toho je aktivácia k dispozícii aj na webe operátora (stačí uviesť číslo mobilného telefónu). Ak je pre vás výhodné objednávať automatické nastavenia pomocou SMS, pošlite správu na krátke číslo 1234 bez akéhokoľvek textu.

Krok 4

Ak si chcete objednať nastavenie mms od operátora MTS, musíte prejsť na oficiálnu webovú stránku spoločnosti a vybrať sekciu Pomoc a servis. Potom stačí kliknúť na stĺpec s názvom „Nastavenia MMS“. Do zobrazeného poľa zadajte číslo svojho mobilného telefónu. Mimochodom, spolu s nastaveniami mobilného internetu dostanete aj nastavenia mms.

Krok 5

Automatická konfigurácia „mobilného internetu“, ako aj MMS správ od operátora „Beeline“je možná zaslaním požiadavky USSD * 118 * 2 #. Operátor automaticky zistí značku a model vášho telefónu a potom vám pošle potrebné nastavenia. Ak ich chcete uložiť, zadajte predvolené heslo 1234.

Odporúča: