Ako Získať Heslo A UIN Na ICQ V Telefóne

Obsah:

Ako Získať Heslo A UIN Na ICQ V Telefóne
Ako Získať Heslo A UIN Na ICQ V Telefóne

Video: Ako Získať Heslo A UIN Na ICQ V Telefóne

Video: Ako Získať Heslo A UIN Na ICQ V Telefóne
Video: Новая Аська : ICQ New ! 2024, Smieť
Anonim

Získanie všetkých údajov potrebných na zadanie čísla ICQ do telefónu sa nelíši od rovnakých akcií v počítači. Musíte sa len zaregistrovať v systéme.

Ako získať heslo a UIN na ICQ v telefóne
Ako získať heslo a UIN na ICQ v telefóne

Nevyhnutné

Mobilný internet

Inštrukcie

Krok 1

Takže otvorte prehľadávač dostupný vo vašom telefóne, do vyhľadávacieho panela zadajte web https://www.icq.com/ru. Hneď ako sa načíta, uvidíte stĺpec „Registrácia v ICQ“. Postupujte podľa neho a vyplňte špeciálny formulár. V ňom uveďte svoje meno, priezvisko, pohlavie, dátum narodenia, e-mailovú schránku. Musíte si nastaviť heslo pre vstup do ICQ sami. Snažte sa ho zaistiť bezpečnejšie, inak by váš profil mohli napadnúť votrelci (vymyslite si heslo pozostávajúce z čo najväčšieho počtu písmen a čísel). Kliknite na tlačidlo „Registrovať“.

Krok 2

Po dokončení tohto postupu sa môžete okamžite prihlásiť do ICQ na svojom mobilnom telefóne. Mimochodom, ak stratíte heslo, môžete ho obnoviť (nastaviť nové). V dolnej časti hlavnej stránky webu vyberte stĺpec „Obnovenie hesla“a potom vyplňte dve polia. Jedným z nich je číslo mobilného telefónu alebo e-mailová adresa. Do druhého poľa zadajte kód z obrázka vedľa neho. Kliknite na tlačidlo „Ďalej“.

Krok 3

Upozorňujeme, že na rovnakom serveri je možné stiahnuť si samotný program okamžitých správ. Stačí si zvoliť verziu klienta, ktorú potrebujete (v takom prípade kliknite na ICQ pre mobilný telefón). Stiahnutie programu pre počítač je tiež k dispozícii tu. Kliknite na tlačidlo „Stiahnuť“, toto tlačidlo sa nachádza v hornej časti stránky. Existuje ďalší posol - QIP, ktorý si môžete nainštalovať do telefónu zo stránky qip.ru.

Odporúča: