Ako Skrátiť Piesne

Obsah:

Ako Skrátiť Piesne
Ako Skrátiť Piesne

Video: Ako Skrátiť Piesne

Video: Ako Skrátiť Piesne
Video: Čížiček, čížiček +7 pesničiek | Zbierka | Slovenské detské pesničky | Slovak Folk Song 2024, Apríl
Anonim

Dnes existuje veľké množstvo služieb, ktoré vám umožňujú strihať, lepiť a skracovať kompozície. Môže byť ťažké vybrať si niečo z celej škály týchto služieb. Niektoré softvérové balíčky umožňujú vykonať veľké množstvo akcií jedným kliknutím. V poslednej dobe si popularitu začali získavať programy, ktoré za vás vykonajú všetku prácu. Napríklad môžete na web nahrať kompozíciu a určiť, v ktorej sekunde chcete fragmenty rozrezať. Existujú služby, ktoré robia to isté, ale zároveň vám umožňujú vyhľadať potrebné skladby na internete.

Ako skrátiť piesne
Ako skrátiť piesne

Nevyhnutné

Softvér Sonic Foundry Sound Forge

Inštrukcie

Krok 1

Ak máte bezplatný prístup na internet, môžete vyskúšať službu mp3cut.ru. Podľa názvu stránky môžete hádať, na čo bola vytvorená a čo dokáže. Strihanie akejkoľvek časti piesne je jeho hlavnou prácou. Stačí spustiť internetový prehliadač, zadajte adresu webovej stránky, kliknite na tlačidlo „Otvoriť“a vyberte hudobný súbor. Po nahraní súboru na server mp3cut zadajte miesto v skladbe, kde chcete súbor začať rezať. Výhodou tejto služby je, že je úplne zadarmo.

Krok 2

Využívanie týchto služieb je cestou k rýchlemu riešeniu tohto problému. Internetová služba vám ale nie vždy umožní vykonať všetku prácu za vás, pretože takáto stránka je založená na robote (robotovi), ktorý robí všetko podľa rovnakej schémy, t.j. akékoľvek zlyhanie alebo porušenie programu povedie k všeobecnému zlyhaniu celého komplexu programov umiestnených na serveri. Ak chcete získať čas a získať ďalšie skúsenosti, môžete použiť programy vytvorené na úpravu zvukových súborov.

Krok 3

Príkladom je program Sound Forge, výkonný komplex na úpravy takmer všetkých typov súborov. Strihanie mp3 skladby je teraz jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Stačí spustiť program, kliknúť na ponuku Súbor a potom na položku Otvoriť. V okne, ktoré sa otvorí, vyberte súbor a kliknite na „Otvoriť“. Po stiahnutí súboru v okne programu zadajte umiestnenie, z ktorého chcete skladbu vystrihnúť. Pri držaní ľavým tlačidlom myši potiahnite posúvač na koniec skladby. Vybranú oblasť skladby je možné vymazať stlačením klávesu Delete.

Odporúča: