Ako Používať Megafónové Bonusové Body

Obsah:

Ako Používať Megafónové Bonusové Body
Ako Používať Megafónové Bonusové Body

Video: Ako Používať Megafónové Bonusové Body

Video: Ako Používať Megafónové Bonusové Body
Video: КУПИЛ БОНУСКУ ЗА 100.00 / 50.000 РУБЛЕЙ В THE HAND OF MIDAS / МЕГА ЗАНОСЫ НЕДЕЛИ КАЗИНО ОНЛАЙН! 2024, Smieť
Anonim

Jednoduchou komunikáciou na mobilnom telefóne pripojenom k sieti Megafon môžete získať body v rámci programu Megafon Bonus a minúť ich na ďalšie minúty komunikácie, SMS, MMS a balíčky internetového prenosu, nákup príslušenstva a elektronických zariadení atď.

Ako používať megafónové bonusové body
Ako používať megafónové bonusové body

Nevyhnutné

telefón pripojený k sieti „Megafon“

Inštrukcie

Krok 1

Ak sa chcete stať členom bonusového programu, musíte poslať SMS správu s číslami 5010 na bezplatné číslo 5010, vytočiť číslo * 105 # na svojom mobile, zavolať na bezplatné číslo 0510 alebo nastaviť mobilný telefón prostredníctvom systému Sprievodca servisom.

Pripojenie k bonusovému systému je bezplatné.

Účastníkom programu sa udeľujú body za všetky základné komunikačné služby - odchádzajúce hovory, prístup na internet, SMS a MMS správy.

Krok 2

Bonusy sa hromadia automaticky: za každých 30 rubľov vynaložených na komunikačné služby je klientovi pridelený 1 bod.

Ak si chcete skontrolovať aktuálny bonusový účet, pošlite SMS správu s číslom 0 na bezplatné číslo 5010.

Krok 3

Body sú potrebné na zaplatenie odmien z katalógu Megafon. Môžu to byť mobilné zariadenia (telefóny, modemy, flash disky, elektronické fotorámčeky atď.) A príslušenstvo, exkluzívne suveníry so symbolmi spoločnosti, certifikáty, bonusové minúty hovorov, obnovenie zmluvy, bonusové SMS, MMS, mobilný internet a roaming.

Elektronické zariadenia, doplnky a suveníry môžete v kanceláriách spoločnosti Megafon získať predložením cestovného pasu. Bonusové body za komunikačné služby môžete vymeniť vytočením čísla 0510 a podľa pokynov automatického informátora alebo zaslaním kódu v SMS správe na bezplatné číslo 5010.

Odporúča: