Ako Sledovať Ruské Kanály V Roku

Obsah:

Ako Sledovať Ruské Kanály V Roku
Ako Sledovať Ruské Kanály V Roku

Video: Ako Sledovať Ruské Kanály V Roku

Video: Ako Sledovať Ruské Kanály V Roku
Video: УЛОМАЛ КОРЕЯНКУ СНЯТЬ БИКИНИ Боракай Филиппины СУБТИТРЫ SUBTITLES 2024, Smieť
Anonim

Nie každý má často možnosť pripojiť sa k káblovej televízii alebo si len kúpiť televízor a pozerať svoje obľúbené ruské kanály. V takom prípade pomáha internet divákom, ktorý umožňuje sledovať všetky kanály.

Ako sledovať ruské kanály
Ako sledovať ruské kanály

Nevyhnutné

  • - počítač;
  • - Prístup na internet.

Inštrukcie

Krok 1

Nainštalujte si prehliadač Google Chrome, pretože je oveľa rýchlejší ako jeho náprotivky. Toto zrýchli tok videa, ako aj kvalitu prenášaného obrazu.

Krok 2

Navštívte webovú stránku hlavného televízneho kanála v krajine - 1tv.ru. Predstavuje veľmi rozsiahlu vysielaciu sieť. Je tu živé vysielanie, záznamy a záznamy z najdôležitejších udalostí v Rusku a vo svete. Pre pohodlie má každá sekcia tiež kategórie, ktoré vás môžu upútať. Vyberte si a sledujte svoje potešenie.

Krok 3

Nalaďte si kanál „Rusko“- druhé najdôležitejšie televízne vysielanie v krajine. Živé vysielanie môžete sledovať na adrese takoekino.com/Rossiya.html. Nevýhodou tohto zdroja je, že nemôžete sledovať záznamy programov, ale iba živé vysielanie. Ale je vydaný v dobrej kvalite a beží dosť vysokou rýchlosťou.

Krok 4

Sledujte celú vysielaciu sieť prvého nezávislého kanála (NTV) na ntv.ru. Toto je oficiálna stránka, ktorá okrem živého vysielania obsahuje programového sprievodcu, opakovania, oznámenia a diskusie k kanálu. To všetko pomáha divákovi rýchlo sa orientovať v tom, čo na kanáli bude a v blízkej budúcnosti bude.

Krok 5

Sledujte všetky medzinárodné a ruské športové udalosti na webovej stránke Rusko 2. Nachádza sa na adrese seelisten.narod.ru/Rossiya_Sport.html. Existuje dobrý prenos obrazu a zvuku, ale neexistuje žiadny program udalostí, oznámení, záznamov a diskusií. Vhodné iba na sledovanie živých športových udalostí.

Krok 6

Vypočujte si obľúbenú hudbu a sledujte najnovšie správy zo sveta šoubiznisu na kanáli Muz-Tv. Zadajte adresu URL tvfy.ru/blog/muz_tv_onlajn/2011-04-21-339 do panela s adresou a užívajte si sledovanie. Tento zdroj bohužiaľ nemá ani programového sprievodcu a oznámenia, ale skôr prijateľný obraz a zvuk.

Odporúča: