Ako Nainštalovať ICQ Na Telefón Z Počítača

Obsah:

Ako Nainštalovať ICQ Na Telefón Z Počítača
Ako Nainštalovať ICQ Na Telefón Z Počítača

Video: Ako Nainštalovať ICQ Na Telefón Z Počítača

Video: Ako Nainštalovať ICQ Na Telefón Z Počítača
Video: Ako nainštalovať Windows 11 na PC bez TPM 2.0 modulu Not Error 2024, Smieť
Anonim

V Rusku je ICQ jednou z najpopulárnejších online komunikačných služieb. Vďaka množstvu aplikácií pre mobilné telefóny budete pripojení, aj keď nemáte počítač s prístupom na internet na dosah ruky.

Ako nainštalovať ICQ na telefón z počítača
Ako nainštalovať ICQ na telefón z počítača

Inštrukcie

Krok 1

Stiahnite si ICQ pre svoj mobilný telefón. Ak to chcete urobiť, spustite vo svojom počítači webový prehliadač a prejdite na web vývojára mobilných aplikácií. Nájdite odkaz „Stiahnuť“a kliknite na neho. V prípade potreby zadajte model telefónu a ďalšie parametre. Kliknite na tlačidlo „Uložiť“a počkajte, kým sa dokončí sťahovanie.

Krok 2

Pripojte telefón k počítaču. Použite na to dodávaný kábel USB, ktorého jeden koniec sa pripojí k vášmu mobilnému telefónu a druhý koniec k príslušnému konektoru na počítači. Počkajte, kým systém úplne nerozpozná zariadenie, ktoré vás upozorní charakteristickým zvukom. V prípade potreby sa ovládače nainštalujú v automatickom režime, ktoré zodpovedajú za fungovanie mobilného telefónu ako vymeniteľného zariadenia.

Krok 3

Otvorte priečinok v telefóne pomocou programu Prieskumník. V inom okne otvorte priečinok, ktorý obsahuje súbory aplikácie ICQ pre mobilný telefón. Vyberte ich, kliknite pravým tlačidlom myši, vyberte možnosť „Kopírovať“, potom v telefóne otvorte priečinok určený pre aplikácie, kliknite pravým tlačidlom myši a vyberte možnosť „Prilepiť“. Počkajte na koniec procesu kopírovania.

Krok 4

Potom otvorte stiahnutý súbor vo svojom mobilnom telefóne. Aplikácia sa buď spustí okamžite, alebo sa začne proces inštalácie - záleží to od modelu telefónu.

Krok 5

Nie všetky mobilné telefóny podporujú tento spôsob inštalácie aplikácií. Ak chcete do týchto telefónov nainštalovať ICQ, spustite program určený na synchronizáciu vášho počítača a mobilného telefónu. Spravidla je súčasťou dodávky a nájdete ho na príslušnom disku CD-ROM. Ak ju stratíte (alebo vám chýba z iného dôvodu), stiahnite si aplikáciu z oficiálnych webových stránok výrobcu vášho mobilného telefónu.

Krok 6

Spustite program. Nájdite položku ponuky zodpovednú za inštaláciu mobilných aplikácií a vyberte ju. V zobrazenom rozhraní zadajte umiestnenie súboru ICQ v počítači, vyberte ho a kliknite na tlačidlo „Inštalovať“. Počkajte na dokončenie procesu.

Odporúča: