Ako čítať Na čínskom Telefóne

Obsah:

Ako čítať Na čínskom Telefóne
Ako čítať Na čínskom Telefóne

Video: Ako čítať Na čínskom Telefóne

Video: Ako čítať Na čínskom Telefóne
Video: Настя ждёт Микки и Минни Маус и готовит на детской игровой кухне 2024, Smieť
Anonim

Veľká popularita čínskych telefónov, podplácajúca sa cenou, vyvoláva veľa otázok o ich použití - pokyny v ruštine k nim nie sú priložené. Veľké displeje prispievajú k čítaniu elektronických kníh, ktorých spôsob sťahovania nie je každému jasný. Zatiaľ to nie je také ťažké urobiť.

Veľké displeje prispievajú k čítaniu elektronických kníh
Veľké displeje prispievajú k čítaniu elektronických kníh

Inštrukcie

Krok 1

Čínske telefóny „rozumejú“textovým súborom napísaným vo formáte TXT pomocou kódovania UTF-8. Drvivá väčšina modelov nepodporuje populárne formáty elektronických kníh FB2 a ePUB.

Krok 2

Ak chcete knihu napísať v „správnom“tvare, otvorte súbor v textovom editore „Poznámkový blok“a vyberte príkaz „Súbor“„Uložiť ako“. Položku „Kódovanie“nastavte na UTF-8. V názve súboru nepoužívajte azbuku - je lepšie ju napísať latinskými písmenami.

Krok 3

Teraz musíte telefón pripojiť k počítaču pomocou kábla USB a hotový súbor preniesť do priečinka na pamäťovej karte. Aby ste sa uistili, že zabudovaná čítačka textových súborov dokáže detekovať stiahnutú knihu, umiestnite súbor do priečinka E-BOOK.

Krok 4

Odpojte telefón od počítača a spustite čítačku kníh. Otvorte ponuku Možnosti a nastavte UTF-8 ako predvolené kódovanie. Vyberte stiahnutý súbor s knihou a užite si čítanie!

Odporúča: